Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 493
- Поени од реакции
- 60
стварно нема
![]()
играње со дибеци кои ја купиле
??????
профит.
--- надополнето ---
![]()
Кој пач треба и пс дали ти пишува и на тебе NAT Type:Strict
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
стварно нема
![]()
играње со дибеци кои ја купиле
??????
профит.
--- надополнето ---
![]()
Posted by R.A.M in Gaming, News on 27. March 2011http://wccftech.com/2011/03/27/crysis-2-directx-11-advanced-graphics-setting-patch-coming-tomorrow/
како што претпоставував и реков дека ќе додадат ефекти![]()
постирано на 27,сакаш да кажеш дека "утре" се мислело на вчера и ништо не испадналоPosted by R.A.M in Gaming, News on 27. March 2011
![]()
Igrata ja ima vo jugoton
2830 denari za PC a za xbox 360 i za ps3 neznam
Игра со просечна графика си останува игра со просечна графика па ако сака и за dX 12 нека направат пач.
тоа е така со сите компании..напрајте компарација еве со кол оф дјути..со 4-ката рипнаа у небо со двојката усраа..еве ги и крајтек..џабе уложувања и се..така факт е дека повеќе обрнаа внимание на конзолите..нека бидат среќни и со 8-ца за PC.
Како тоа со CoD 4 рипнале у небо, а со CoD 2 усрале све? CoD 2 е излезена неколку години пред 4ката. И не гледам што усрале со неа. Играта беше феноменална.тоа е така со сите компании..напрајте компарација еве со кол оф дјути..со 4-ката рипнаа у небо со двојката усраа..еве ги и крајтек..џабе уложувања и се..така факт е дека повеќе обрнаа внимание на конзолите..нека бидат среќни и со 8-ца за PC.