Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
25ти во Европа.Во март месец ќе излезе играта, 2втори или 2трети!
Во март месец ќе излезе играта, 2втори или 2трети!
Сака да каже дваесет и втори или дваесет и трети, само така го има напишаноДемото тогаш ќе излезе.
Сака да каже дваесет и втори или дваесет и трети, само така го има напишано![]()
Само на почеток ги има оние страшни багови ? Ако е така ќе ја симнам пак ако не за друго барем за мултиплеер-от.Ја пробав ликуваната верзија (конечно), и да споделам лични импресии.
Најмногу впечаток ми остави "новиот" nanosuit. Значи подобра ствар НЕМА!Можеш и да го надоградуваш со модули, на пр. за помалце да ти се троши енергија кога трчаш, кога си у армор моуд итн. Спидот изгледа како да е вграден у nanosuit-от, а изгледа и за streinght моуд важи истото. Редизајнираните оружја изгледаат и делуваат одлично. Верувам дека гејмплејот нема многу да се промени во конечната верзија.
Ај на страна гејмплејот, којшто е прва лига, туку Крајтек мораат да ја подобрат графиката у играва у конечната верзија. Посебно водата и сенките, изгледаат ко на медиум сетинзи у кецот. Текстурите и осветлувањето се добри. Колку за информација, со конфигурацијата у потпис ја вртам на Hardened, 1280x1024, и играта оди мазно како по путер. +1 за оптимизацијата.
Значи единствено нешто што треба да направат за конечната верзија е да ја подобрат графиката, оптимизација немора тоа го направиле перфектно овојпат, за гејмплеј важи истото. До 3тото ниво немам сретнато некои поголеми багови, за понатака ќе видиме. (освен на старап на мисии и сенките, знаат понекад да се губат)
А и заборавив, звукот ко и у кецот и Ворхед, е одличен![]()
Само на почеток ги има оние страшни багови ? Ако е така ќе ја симнам пак ако не за друго барем за мултиплеер-от.
И кажи ми дали звукот е зезнат цела игра ?