Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Како што можам да видам освен вонземјани треба да тепаш и некој војници.Зошто?

CELL се викаат тие војници,не ми е ни мене јасно сеуште.Само знам дека после ќе ти станат пријатели и заедно ќе тепате марсоФци.

CELL се викаат тие војници,не ми е ни мене јасно сеуште. Само знам дека после ќе ти станат пријатели и заедно ќе тепате марсоФци.

Од кај ти е ова?

Од тоа што читам по форуми, multiplayer демото за PC е огромно разочарување. Освен недостатокот на опции за подесување (Gamer/Advanced/Hardcore и толку) и катастрофалните контроли (голем лаг при движење на маусот), демото by default има вклучено auto-aim.

Во multiplayer.

На компјутер.

па после таа мисијата Dead Man Walking,кога ќе те заробат на машината,тој генералот ли што е кога ќе те мучи кога ќе те мава со кундак кога ќе одиш,после тоа во следната мисии кога ќе идеш да се спасиш со еден хеликоптер и кога ќе дојде поплава,и на почеток на следната мисија кога се будиш и едни луѓе те бранат од тие марсоФците,епа тие мислат дека се истите луѓе што те заробија во мисијата Dead Man Walking.мислам дека се CELL тие па ако грешам поправи ме.малце тапа објаснив дека сум од школо пуштен кога ќе дојдам дома ќе ти пушам клипче за која мисија мислам(кога те спасуваат).

Најголемиот проблем е што не можеш да се уклучиш на ебаново демо ... Неможеш да направиш акаунт , заглавена е страната . Гледам дека и некои кои имаат акаунт неможат да се уклучат од непознати причини. Помина доста време за да се среди ова , лошо изведено од страна на крајтек ...

Goto gamespy.com
create an account
login in game
?????
profit

па после таа мисијата Dead Man Walking,кога ќе те заробат на машината,тој генералот ли што е кога ќе те мучи кога ќе те мава со кундак кога ќе одиш,после тоа во следната мисии кога ќе идеш да се спасиш со еден хеликоптер и кога ќе дојде поплава,и на почеток на следната мисија кога се будиш и едни луѓе те бранат од тие марсоФците,епа тие мислат дека се истите луѓе што те заробија во мисијата Dead Man Walking.мислам дека се CELL тие па ако грешам поправи ме.малце тапа објаснив дека сум од школо пуштен кога ќе дојдам дома ќе ти пушам клипче за која мисија мислам(кога те спасуваат).

Брат, тие си се бранат самите себе, него едвај го забележуваат. :)
Ќе има уште доста борби потоа со Cell, како и еден мал пресврт.

Добро брат phillipcho, не пишувај толку спојлери, уште не ја играле сите !http://forum.kajgana.com/member.php?27834-pHiLLiPcHo
Се извинувам,искрено не ги сваќам и не ме интересираат тие шитови наречени спојлери,човекот над мене праша нешто во врска со тоа и му одговорив.Уште еднаш се извинувам ако сум стаил 'спојлер',избришете го.

Вака, го симнав демото, го испробав и да ги кажам и јас моите импресии...
Како прво да напоменам дека имам не многу јака конфигурација:
Pentium 4 2.66, 3.0 клокнат
2gb DDR2
Radeon HD 4730 512mb
Windows XP Professional 32bit
Играта на gamer доста солидно идеше, во превод можев да ја играм играта без поголеми лагови... во споредба со Crysis и Crysis Warhead кои на low settings повеќе ми сецкаа отолку Crysis2 на gamer која изгледа одлично, така да пофалба до Crytek за оптимизираноста.
Гејмплејот, стандарден, солиден како за игра од рангот на Crysis но не претерано добар...Како и да е на играва би и дал 8.5 од 10.
Иначе имаше ли некој проблем со crash-ови бидејќи мене трипати ми крашна по ред!?!

ПС: До тие што ја свртиле кампањата, кажете дали вредеше кампањата да се трошат 10тина гига...

Вака, го симнав демото, го испробав и да ги кажам и јас моите импресии...
Како прво да напоменам дека имам не многу јака конфигурација:
Pentium 4 2.66, 3.0 клокнат
2gb DDR2
Radeon HD 4730 512mb
Windows XP Professional 32bit
Играта на gamer доста солидно идеше, во превод можев да ја играм играта без поголеми лагови... во споредба со Crysis и Crysis Warhead кои на low settings повеќе ми сецкаа отолку Crysis2 на gamer која изгледа одлично, така да пофалба до Crytek за оптимизираноста.
Гејмплејот, стандарден, солиден како за игра од рангот на Crysis но не претерано добар...Како и да е на играва би и дал 8.5 од 10.
Иначе имаше ли некој проблем со crash-ови бидејќи мене трипати ми крашна по ред!?!

ПС: До тие што ја свртиле кампањата, кажете дали вредеше кампањата да се трошат 10тина гига...

Вреди и тоа како :)

Само би ти препорачал да ја почекаш финалната верзија на 22ри, односно 25ти март, сепак бетата има доста багови.

Мултиплеерот на Crysis 2 ми дава чуство ко да играм Call of Duty со Crysis MOD.............за се да биде полошо цело време имав чуство дека во конечната верзија ќе има малце оружја....

Вреди и тоа како :)

Само би ти препорачал да ја почекаш финалната верзија на 22ри, односно 25ти март, сепак бетата има доста багови.

Тоа сакав да го чујам, иначе секако дека ќе ја чекам финалната верзија :)
А никој не ми одговри дали во демото имаше проблем со crash-ови ?!?:toe:

Тоа сакав да го чујам, иначе секако дека ќе ја чекам финалната верзија :)
А никој не ми одговри дали во демото имаше проблем со crash-ови ?!?:toe:

На мене ми падна само еднаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom