Црвен кармин-кич или тренд?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека црвениот кармин е стварно тренд, али одредени жени или девојки не знаат да го искористат во правилните прилики, па изгледаат како вистински кловној.
Црвениот кармин јас лично повеќе би го користела за некоја поелегантна пригода.

Дефинитивно е тренд црвениот кармин оваа сезона.Скоро на секој му стој црвен кармин само битна е нијансата.Малку подобро мислам дека му стој на црните девојки,подраматични и посекси изгледаат со црвен кармин отколку плавите.
102207_longoria_400X400.jpg

6.gif

Jessica%20Alba.jpg

Искрено, Анџелина Џоли ми е ко ѓаол. Доказ дека не му стој на секој црвен кармин.

Не е кич но зависи од обликот на лицето,се согласувам со Тамарче дека не му стои на секоја,како пример на Џоли.

Дефинитивно е тренд црвениот кармин оваа сезона.Скоро на секој му стој црвен кармин само битна е нијансата.Малку подобро мислам дека му стој на црните девојки,подраматични и посекси изгледаат со црвен кармин отколку плавите.

6.gif

Jessica%20Alba.jpg

Искрено, Анџелина Џоли ми е ко ѓаол. Доказ дека не му стој на секој црвен кармин.
Tамарче,реков скоро на секој, а не рекв на секој:smir:

ЈАс како машко можеби не сум очекуван постирач на оваа тема, али темава ептен ме зантригрира. Зашто???? одете на кој било македонски портал и погледајте слики од скопскиве дискотеки. Ќе видите дека и кој треба и кој не треба носи црвен кармин. Мене ,како машко тоа не ми се допаѓа. Црвениот кармин ги истакнува усните и ако на некоја девојка усните не се најјака страна, црвен кармин воопшто не и стои. Некои девојки слепо следат тренд , не градејќи свој препознатлив стил. Затоа нешто што е трендовски одеднаш станува кич.

И јас исто мислам, ете прв пат да се согласиме со Правниче хехе

zavisno kaj odis,sigurno za preku den t.e. sekojden da go upotrebuvas e stvarno moden promasaj....sepak se zavisi od intezivnosta na crvenata boja...ne bi trebalo da e tolku agresivna

зависи на кој како му стои, на пополни усни стои црвен кармин, на тенки не. јас лично користам црвен кармин.

Не користам црвен кармин затоа што сметам дека нема да ми стои:kesa:

Мислам дека никогаш не испаднал од мода ама јас никогаш не сум ни користела...јас сум плавуша со светол тен и мислам дека црвениот кармин нема воопшто да ми стои:nesvest:

Никад не сум користела црвен кармин .. Ама на многу шо сум видела добро им стои .. :pipi:

плавите.

6.gif

Jessica%20Alba.jpg

Нез сега дали е кич или трендовски али јас одамна користам дали е за посвечена пригода или кога се чуствувам така ептен самоуверено ама како на Jesika Alba некако потемен бордо,а користам и бордо црвен лак за нокти и мислам дека на некои и му стои многу секси и нема врска дека изгледала како к.... Е сеа ако на некои не му стое тоа е друго веке :smir:

Црвен кармин не сум ставила до сега, ама може ќе има прв пат мора прво да видам како ќе ми стои.
Но не му стои на секој и на секаква шминка. Треба да е останатата шминка на лицето нежна и неупадлива и акцент само карминот да има. Пренатрупаност со сенка и црвен кармин не ми се допаѓа.

А за лак си носам во последно време многу често бордо, а и дреч црвен сум имала:)

еве сликици ќе воочите на некои навистина не им стои.
redlips.jpg

ashley_olsen_400x300.jpg

kirsten_dunst400.jpg

bonbons_red_lips.jpg

beyonce-angelina-jolie-charlize-theron-red-lips.jpg
ashlee-simpson-katherine-heigl-dita-von-teese-red-lips.jpg

RedLipsEmmys.jpg

Јас сум црна со светол тен па црвениот кармин ми стои убаво. Баш вчера имав ставено...
Инаку има девојки на кои воопшто не им стои. Девојка со плава коса и темен тен и црвен кармин :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom