Црвен кармин-кич или тренд?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Ја го сефтосаФ црвениов. :icon_lol:
Бел тен, (не блед, на таков не само што не стои, него повеќето додават руж, што делува грдо во комбинација со карминот) & темна коса, убаво е укомпонирано, ми се свиѓа.

И претходно пишав на темава, многу добро им` стои и на плавуши, малку потешко се средува, ама пак, одлично е. :pipi:

Со него, маскара обавезно, црн туш (минимално) и тоа е. Не трпи многу додатоци, детаљи и разно разни тракатанци. Црна (црно - бела) облека, еден црвен додаток нека е, или ноктите црвени, толку. Друго не. Особено не црносани очи. Бар мене не ми стои. Пробав, евтино си изгледав. :icon_lol:

Ахам ми се допаѓа понекогаш како стои...сепак да не е пре натрупано со црвено... може да има црвен кармин (сјаен) и неколку додатоци црвени нормално..пример нараквица...или можеби ташна...

апсолутно-ТРЕНД-а и скоро на сите добро им стои..........хехех.......ама секако битно е и правилно да се искомбинира да не изгледа теткински хехехе:pos2:

Искрено никогаш немам пробано како ми стои, но сепак јас го сметам црвениот кармин за кич. Јас сум многу природен тип и повеќе сакам нежни кармини. :)

не е кич,според мене.јас си користам за навечер кога излегвам,ама точно е дека не ојт со секаква боја на облека,само со црно и црвено јас го носам....
а да и на побел тен поубо одговарат:helou:

Црвен кармин=класика. Не губи мода. Многу ми се свиѓа иако ретко ставам зш имам мала уста.

Девојки црвениот кармин не е за сите девојки според мене,кај некои добро стои а кај некои :pos2: .By the way црвен кармин за девојки со светло лице

НИшто не е кич ако е добро искомбинрано :)

da se pogodi kombinacijata na obleka bojata na kozata super stoi

Отсекогаш ми било гнасно кога гледам црвен кармин на девојче,ма колку и да е убава...

crven karmin nikad ne bilo kic,i odgovara na site bez razlika na boja na kosa ili ne znam so,megutoa da ne bide mn.drecav,ja koristam pobledo crven karmin i mnogu mnogu mi sviga..........

Користам нешо ко бордо, темно црвен.
Особено последниве месец дена имаше неколку прилики кога бевме 7-8 цури со истиот кармин на сцена и интересно си поминувавме.
Јел да, Сатори? :vozbud:

crveniot karmin e trend za tie sto im odgovara ,a kic za tie sto go stavaat i licat na vesterki... kako i da e... spored mene najdobro crven karmin i stoi na nasty girl... my best friend..... veruvajte.... ako vidite kako i stoe ke se zaljubite ;)

da se pogodi kombinacijata na obleka bojata na kozata super stoi
Значи треба многу мислење и комбинирање, а тоа барем мене ми е многу мачно. Не е едноставно да се носи добро искомбиниран црвен кармин и тоа е најверојатно причината поради која често е кичовски употребен или злоупотребен. Имавме погоре прекрасни слики од црнокоси девојки и плавуши на кои прекрасно им стои црвен кармин ама сите делуваа прегламурозно и сигурно не се самонашминкале (:)) туку професионалец го направил тоа. Во пубертетот кога повеќе експериментирав со стилови, си ставив еднаш и црвен кармин. Еднаш.:) Сега нема шанси, колку сака нека е во мода не ставам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom