Criss Angel - "магионичарот"

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
На ЈуТјуб има објаснувања за сите "магии" na Коперфилд,Ејнџел итн.Од продукцијата Trickbusters мислам се.Арно велат тие:Магија не постои, само трикови.

се е трик и илузија. не верувајте. амн` више од овие натпреварувачи, илузионисти, магионичари... а ќе читав и времеплов... кур ќе читам

На ЈуТјуб има објаснувања за сите "магии" na Коперфилд,Ејнџел итн.Од продукцијата Trickbusters мислам се.Арно велат тие:Магија не постои, само трикови.

Zimi k*rov sto ima objasnuvanje za site finti na Copperfield. Za toa tipot od emisija na Havai koga ke go prefrli nema sansi da ima objasnuvanje, za site magionicari moze da im gi probijat fintite ama na Copperfield ne mi se veruva bash...

Eve go trikot so Havai, pa kazete sto mislite...

http://youtube.com/watch?v=gcEqM8z1wgA

Eden od najdobrite trikovi na Criss e trikot koga golta zelezna paricka, a potoa ja adi istata paricka od rakata

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_A7jDDDyw0I&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_A7jDDDyw0I&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Eden od najdobrite trikovi na Criss e trikot koga golta zelezna paricka, a potoa ja adi istata paricka od rakata

ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ТРИКОВИ???????? ЗЕЗАШ???????????

Или го дупчиш крис ангел????
Или па не си го сватил "трикот"......

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Koperfield is The Man!

Башка, видете го тоа кога ги носи на Хаваи од стурио.... Тоа и да пробаш да си го објасниш со користење на фантазија, пак неможе...... Не е нормален типот :zver:

Zimi k*rov sto ima objasnuvanje za site finti na Copperfield.

Аце, сето е илузија!
И еве ти објаснуваање.Финтите на Коперфилд се толку проѕирни на глуп начин изведени а воедно и скапи.Интересни се и сите ги сакаме.Ама илузии се!Нема магија, не постои.Или ти веруваш дека сите тие се "магионичари"?И уште еднаш повторувам што велат Трикбастерс:Магија не постои, тоа се само трикови!

Ова на клипчево не значи дека е вистина.Овие според истражувања само даваат мислење како е изведено.А и да не се точни,да не е нивната претпоставка точна,Коперфилд нема поминато низ ѕидот.Што магија ќе беше тоа да помине низ тој ѕид.Или Хари Потер му е прв братучед?:)

Ovoj Chris mi e najckart ama ona NAJCKART "magionicar" od site sto voopsto se narekle taka samite sebe. Ovoj e interesen da se palat mali deca na nego.

Аце, сето е илузија!
И еве ти објаснуваање.Финтите на Коперфилд се толку проѕирни на глуп начин изведени а воедно и скапи.Интересни се и сите ги сакаме.Ама илузии се!Нема магија, не постои.Или ти веруваш дека сите тие се "магионичари"?И уште еднаш повторувам што велат Трикбастерс:Магија не постои, тоа се само трикови!

Ова на клипчево не значи дека е вистина.Овие според истражувања само даваат мислење како е изведено.А и да не се точни,да не е нивната претпоставка точна,Коперфилд нема поминато низ ѕидот.Што магија ќе беше тоа да помине низ тој ѕид.Или Хари Потер му е прв братучед?:)

Deluva interesno klipcevo ama ja kazav, za site trikovi moze ke najdat nesto sto ukazuva na izmama ama toa so Havai uste mi e misterija...

Samo pisete na youtube TRICKBUSTERS....Bukvalno za site najpoznati "magii" imate objasnuvanja.

Za mene momentalno br.1 e David Blaine.Stvarno go biva

Незнам за другите, ама мислам дека Крис е борј 1 за илузионист. Значи не е биоенергетичар туку самиот кажува дека е илузионист. Има клипови на Ју тјуб со вуду кукли, крис оди од покрив на една зграда до друга преку воздух, оди над вода во базен а под него пливаат луѓе.... Алал да му е за илузијата.

Едноставно кажано...НЕ ВЕРУВАМ!!! :D

Vikaa deka i dejvid koperfild e magionicar pa go otkria XD ..
lol .. sve e iluzija ^^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom