Criss Angel - "магионичарот"

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
Глупости...

Американците имаат вишка пари за трошење на будали човеци...:)

шознам .... трикови , илузиии важното интересни се да ги гледаш ... а за веруваше незнам

Toa e vistina ne se lazejte toa e tocno i daj kazejte kako go pravi toa da leta

Mu gi gledav skoro site videa ... Nema so zakon e ... Ne oti veruvam, no treba malku respekt covekot se TRUDI ... Do koga ke trae ne znam :) :) :)

Абе се ова се трикови само треба долго време да се извежбат бтв.. Ова со стаклото и јас можам да го направам хихих..

Значи човеков според мене е жива вистина. Уверете се сами со сликата која кажува се:

Attachments

• Criss angel walking on water.jpg
    Criss angel walking on water.jpg
    138,8 KB · Прегледи: 111
Си нашол човекот финта за лесна заработувачка... и проста маса за да се лажи. СЕ е трик !!!:drk:

covekot e navistina genijalec
no toa se samo iluzii
ima eden klip Cris angel reveals his secrets
mislam deka bese taka nekako
pozdrav :) :)

абе какви трикови не ми се верува да се трикови како мозе голем Слон да го снема бре ???? бтв : Criss Angel рекол дека ова го научил од неговиот прадедо и казал дека прадедо му бил вонземјан( колку јас имам слуснато )Позз..

абе какви трикови не ми се верува да се трикови како мозе голем Слон да го снема бре ???? бтв : Criss Angel рекол дека ова го научил од неговиот прадедо и казал дека прадедо му бил вонземјан( колку јас имам слуснато )Позз..
:pos2::pos2::tapp:

абе расчепкајте малку по јутјуб има објаснувања за многу трикови...
рече слон...
има објаснување и за кулата на слободата како "исчезнува"...

абе расчепкајте малку по јутјуб има објаснувања за многу трикови...
рече слон...
има објаснување и за кулата на слободата како "исчезнува"...

Точно е тоа со кипот на слободата и самиот го имам гледано на тв, мислам дека коперфилд го изведуваше тој трик и стварно "направи" да исчезни. Мислам дека имаше и емисии со која финта го постигнува тоа... одвлекување на вниманието или така нешто беше...:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom