Criss Angel - "магионичарот"

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
Ја па верувам во ова.Типов има некоја надмоќ нешо такво амад да сум овој шо пари ќе напраам.

абе не бидете толку наивни... ај ако можиш објасни ми малце со закониве на физикава како можи тоа да го направи кога се коси со секој од нив???:nenene::toe::vozbud:

абе клиповите се насловени под Magic Tricks...значи уште еднаш...ТОА СЕ ТРИКОВИ, не магија...и плус има на YouTube клипови во кој тој самиот покажува како изведува некој ствари и начинот на кој ги прави тие “магии“

Тапа е дечково ... користи лазни трикови за да лаже мали деца :baeh:.Али нема везе важно е да се дружиме :)

Тапа е дечково ... користи лазни трикови за да лаже мали деца :baeh:.Али нема везе важно е да се дружиме :)
Abe kako tapa. Covekot e navistina zakon. Nikoj ne moze so nego. Sega ne oti e Grk pa da go napagame ama ima nesto vo covekot.

Го има на Алфа во недела во 7:00

јас до сеа на алфа ги гледав сите емисии. интересен е ама сепак ми е малку чудно, сеуште не сум уверен дека е тоа вистина.

ПС. крис неговите трикови ги вика илузии а нели илузија е нешто кога го гледаш а уствари не е така. затоа не сум уверен и мислам дека тоа се сепак само трикови иако изгледаат многу реално.:uvo::uvo::uvo:

Фејк.Лажго.То публиката се само некој од холи вуд.Платени да плускат.Инаку е лажго.Голем.

Па тоа е magic - успешно да те излаже. А сите уживаат кога ги лаже.

P.S. На англиски е соодветен терминот magic, на македонски не е.

Според мене треба да си ептен СЛЕП човек за да не ја забележиш "кулата" сепак ке се познава градот е осветлен а исто мислам и дека треба да си голем БЕЗОСЕТНИК за да не приметиш дека те вртат....ГРАДОТ Е ОСВЕТЛЕН мислам дека не е ова магијата...а дали верувам незнам ни самиот бидејки и не ме интересира толку многу......:tv: :toe:

јас до сеа на алфа ги гледав сите емисии. интересен е ама сепак ми е малку чудно, сеуште не сум уверен дека е тоа вистина.

ПС. крис неговите трикови ги вика илузии а нели илузија е нешто кога го гледаш а уствари не е така. затоа не сум уверен и мислам дека тоа се сепак само трикови иако изгледаат многу реално.:uvo::uvo::uvo:

Сеуште не можеш да се убедиш дека тоа е вистина?Да ти кажам дека ако се убедиш дека е вистина, всушност си се убедил во лагата.Не е вистина.Трикови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom