Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Јас имам забележано дека северот крашнува кога ке смените мапа откако мапата ќе истече. Ко сеа дд2 беше, завршија 16 партии и кога си прави сам серверот changelevel во nextmap и админот прави changelavel на крајот и паѓа. Барем така сум забележал неколку пати.

Пиша на Агдета, сг е ситуација како на онј клип. :D
podobro da ne ulazase ja so me vikna :LOL:
Автоматски споено мислење:

Јас имам забележано дека северот крашнува кога ке смените мапа откако мапата ќе истече. Ко сеа дд2 беше, завршија 16 партии и кога си прави сам серверот changelevel во nextmap и админот прави changelavel на крајот и паѓа. Барем така сум забележал неколку пати.
tocno i ja istoto go primetiv

Нема врска ичера исто правимо такој, па не падна, а и укључи гу инферно. Можда е хостинг лош?

Доста бе цел живот форава со дигање аман :D

Нема врска ичера исто правимо такој, па не падна, а и укључи гу инферно. Можда е хостинг лош?
Не се дешава стално, ама знае некогаш да крашне. Подобро да оставите мапата да се смени, па после changelevel.

Па Саша ако не заебе работа кој друг

А толко ми се играше днска, буквално овакој сум во моментов :nesumjas:

Ја добивте агда ќе се оправи работава вечерва или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom