Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Ако не се лажам No Fear е стар кантераш, уште на времето со @wot од таа екипа така да не верувам дека ќе падне на тоа ниво да користи читови
Плус баш на Нјук 2-3 пати го тепав надвор се од исто место, да имаше вх сигурно немаше да ме остави да го рендам така :D

Ако не се лажам No Fear е стар кантераш, уште на времето со @wot од таа екипа така да не верувам дека ќе падне на тоа ниво да користи читови
Плус баш на Нјук 2-3 пати го тепав надвор се од исто место, да имаше вх сигурно немаше да ме остави да го рендам така :D

Ko igravme so @wot botot, adminov so me banirase neznael sho e cs uste, ali okej wh imam oti sum busel na nuke, mapa so najmnogu wall bangs od site mapi :D

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Po sluzbena dolznost vlagam u odbrana na No Fear.

Grdo si bese deteto i po cel den kanter... Posle se prolepsa ali talentot mu ostana. Koga imase los den pustase cit za da me tepa i on malku ama imavme razbiranje.

Vratete go neka gubi vreme, nemojte za vakvi veterani vaka... Ve gledam vaka ubavo se druzete i go imate duhot od porano sto go imase kajgana serverot, nemojte da me naterate so meminja da ve zaebavam inaku

1589936061680.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom