- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.649
Видов дека ви сецка... Ми е чудно како тој работи, а оригиналниот не.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da zatoa sho pagja srwro iritiraЗа што заебале? Едино што многу често паѓа серверот, инаку не сум имала проблем со нив.
Видов дека ви сецка... Ми е чудно како тој работи, а оригиналниот не.
Дигнат е.Sho bide
Да се надеваме дека сега е серверотДигнат е.
намести 640х480 резолуција во кантерот, би требало да отиде повеќе фпс.Да не имал искуство некој со CS na macintosh, ми оди со max 60fps? gl_vsync 0 не менува ништо.
In this Tutorial (Counter Strike 1.6 Settings), I’m going to show you how to set up the best Counter Strike 1.6 settings / configuration after steam update from february.Counter Strike 1.6 Settings / Configuration After Steam Update – Tutorial / Guide For Beginners and Pro Skilled Players.
Тоа се лични преференци, јас играм на widescreen со 640х480 резолуција.@Lester Freamon да летна ама на таа резолуција на widescreen monitor подобро со помалку фпс
Нема везе ќе играм како нормален човек преку windows.
Инаку за командите сум начекал на различни места различно викаат да се сетираат, еден колега на работа што игравме ни пиша еднаш пишувајте ги овие што како точно и што прават еднаш пробав да гуглам ex_interp на пример како се подесува саат време разглобував.
In this Tutorial (Counter Strike 1.6 Settings), I’m going to show you how to set up the best Counter Strike 1.6 settings / configuration after steam update from february.
Counter Strike 1.6 Settings / Configuration after Steam Update from February 2013 – Tutorial / Guide
First of all I will tell you what settings / configurations you need to enter in your CS 1.6 game console.
fps_max 99.5
gl_vsync 0
gl_ansio 0
cl_mousegrab 0
m_rawinput 0
Put these two commands (cl_mousegrab and m_rawinput) to “0″ to remove mouse acceleration.
rate 25000
Sometimes I play with rate 30000 or 35000 … Just try these rates and see which one suits you better and play with that one.
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
fps_override 0
ex_interp 0.01
m_filter 0
од тука
Е сега како правилно треба не знам.www.facebook.com