Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Ако сакате да вметнеме меѓу вообичаените мапи што ги играме некоја нова кажете, нз сите пред 9 саат пред да почнеме да ја поминеме со free look, и причја перспектива каде е А каде е Б, од каде, каде се излегува да се спремиме малку. Има жалење дека се истите мапи па ете некој ја спомна cbble, ако сакате може таа да ја пуштиме како нова?

Ако сакате да вметнеме меѓу вообичаените мапи што ги играме некоја нова кажете, нз сите пред 9 саат пред да почнеме да ја поминеме со free look, и причја перспектива каде е А каде е Б, од каде, каде се излегува да се спремиме малку. Има жалење дека се истите мапи па ете некој ја спомна cbble, ако сакате може таа да ја пуштиме како нова?
Имаше nuke 2x2, може за покасно или порано кога сме помалце луѓе, место dust2x2 :D

Не знам што сте играле изминативе 2-3 денови затоа што не сум стигнал да играм, али cbble ја имаме играно повеќе пати.

Мапи кои на паблик се играле често, а тука не ги сакаат се: de_westwood, de_dust2002, de_dust4ever, de_piranesi

Легендата вика дека кога траин почне бегаат многу, а на пиранеси се гасат скоро сите. :D Иначе ја има и де_итали 2 брутално добра мапа. :D

Не знам што сте играле изминативе 2-3 денови затоа што не сум стигнал да играм, али cbble ја имаме играно повеќе пати.

Мапи кои на паблик се играле често, а тука не ги сакаат се: de_westwood, de_dust2002, de_dust4ever, de_piranesi
Tie se mapite so treba da se pocnat od 21:00 posle standardnite nek idat , veke barem mene mi skisnaa dust2 inferno nuke aztec

Никад не сум ја сакал Aztec, а Dust2 е досадна ама ај се тера некако. Не знам зашто никој не ја сака Westwood. Играме секакви мапи, некои не ги сакам ни јас, ама за Westwood одма плачат. Нема правда, нема мир!

Spored mene cbble, piranesi, westwood, assault remake tachno neznam koja beshe ja igravme znam, italy2, dust2002, dust4ever. Mislam deka taman se da se ubacat uz gorenavedenite 3,4 sho gi igrame redovno. Em se popoznati mapi, em kje ima promena nema da se edni isti, tuku da vrtat i ovie uz drugite. Ali da ne se liva koga kje idat ovie mapi buljashcinja:D:D

Spored mene cbble, piranesi, westwood, assault remake tachno neznam koja beshe ja igravme znam, italy2, dust2002, dust4ever. Mislam deka taman se da se ubacat uz gorenavedenite 3,4 sho gi igrame redovno.
10 мапи наброја, пола од членовите после 4-5 мапа најкасно се гасат и остануваат максимум до 8 луѓе..

Легендата вика дека кога траин почне бегаат многу, а на пиранеси се гасат скоро сите. :D Иначе ја има и де_итали 2 брутално добра мапа. :D
Итали 2 никогаш не сум ја сакал, оваа да фатат ТТ аwp и ела влези од страните, кај тунелчето штекаат од двете страни и уште не појавена главата си отепан.

Сакам да кажам се гасат затоа што не ги знаат и јас многу мапи не знам, не сум играл многу кантер и повеќето не ги знам. Затоа би било добро една по една да се вметнуваат и со претходно кажување (пишување во темава) за да земам да ја поминам мапата да се подготвам, за да не испадне сите да чекаат на мене да ја поставам бомбата а јас не знам ни А ни Б кај е и да си помине времето како што и се деси еднаш:icon_mrgr:

Итали 2 никогаш не сум ја сакал, оваа да фатат ТТ аwp и ела влези од страните, кај тунелчето штекаат од двете страни и уште не појавена главата си отепан.

Не е таа со заложници, оваа е со бомби и не е иста, само името и е исто.

Немојте бе таман се вие мапи. Жив човек ке нема ако се стават westwood cbble и сличн. На train и aztec се гасат сите, не па на другиве :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom