Ф
Флеш
Гостин
Ова е Саша,у постапка пред да те запраша .... КОЈ ТИ Е НИКОТ БЕ ?! ....Мерки заради Корона
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е Саша,у постапка пред да те запраша .... КОЈ ТИ Е НИКОТ БЕ ?! ....Мерки заради Корона
Имаше nuke 2x2, може за покасно или порано кога сме помалце луѓе, место dust2x2Ако сакате да вметнеме меѓу вообичаените мапи што ги играме некоја нова кажете, нз сите пред 9 саат пред да почнеме да ја поминеме со free look, и причја перспектива каде е А каде е Б, од каде, каде се излегува да се спремиме малку. Има жалење дека се истите мапи па ете некој ја спомна cbble, ако сакате може таа да ја пуштиме како нова?
Не знам што сте играле изминативе 2-3 денови затоа што не сум стигнал да играм, али cbble ја имаме играно повеќе пати.Ако сакате да вметнеме меѓу вообичаените мапи што ги играме некоја нова кажете, нз сите пред 9 саат пред да почнеме да ја поминеме со free look, и причја перспектива каде е А каде е Б, од каде, каде се излегува да се спремиме малку. Има жалење дека се истите мапи па ете некој ја спомна cbble, ако сакате може таа да ја пуштиме како нова?
Tie se mapite so treba da se pocnat od 21:00 posle standardnite nek idat , veke barem mene mi skisnaa dust2 inferno nuke aztecНе знам што сте играле изминативе 2-3 денови затоа што не сум стигнал да играм, али cbble ја имаме играно повеќе пати.
Мапи кои на паблик се играле често, а тука не ги сакаат се: de_westwood, de_dust2002, de_dust4ever, de_piranesi
10 мапи наброја, пола од членовите после 4-5 мапа најкасно се гасат и остануваат максимум до 8 луѓе..Spored mene cbble, piranesi, westwood, assault remake tachno neznam koja beshe ja igravme znam, italy2, dust2002, dust4ever. Mislam deka taman se da se ubacat uz gorenavedenite 3,4 sho gi igrame redovno.
Итали 2 никогаш не сум ја сакал, оваа да фатат ТТ аwp и ела влези од страните, кај тунелчето штекаат од двете страни и уште не појавена главата си отепан.Легендата вика дека кога траин почне бегаат многу, а на пиранеси се гасат скоро сите.Иначе ја има и де_итали 2 брутално добра мапа.
![]()
Znam batze, opshto gi nabrojav mapive da si kruzhat uz drugive.10 мапи наброја, пола од членовите после 4-5 мапа најкасно се гасат и остануваат максимум до 8 луѓе..
Итали 2 никогаш не сум ја сакал, оваа да фатат ТТ аwp и ела влези од страните, кај тунелчето штекаат од двете страни и уште не појавена главата си отепан.