Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
HhOJFfj.png

This is the largest ban wave there's been in more than a year!

HhOJFfj.png

This is the largest ban wave there's been in more than a year!
само минатата недела имав репортнато преку 10 души, секој ден ми стига нотификација дека некој е вакнат.
Не знам шо се дешава.

Па и редно време беше неможеше ни arms race да изиграм на раат од читери, сега пошто им зголемија на 20 lvl за да играат на prime киснат на dm/casual/arms. незнам колку ќе има промена ама повеќе треба. "blizzard style" треба.

Близард? Не бе. Како Рокстар шо праве за ГТА Онлајн. Стај ги сите читери на „читер фри“ сервер и меѓусебе нека се колат. :D

Некоја страница каде што можам да продадам скин за пари на скрил ?
Да го шитнам ножево сакам а на стим не ми требаат парите.20160916093149_1.jpg

Добро овие од валве освен што мењаат звуци на пушките,нешто друго работат ли ? Џабе овие 4к банови што ги дале серверите сеуште вријат од читери,кој не ни пробуваат да го скријат,ти излегува некој русин со главата во земјата и ги тепа сите ..

Добро овие од валве освен што мењаат звуци на пушките,нешто друго работат ли ? Џабе овие 4к банови што ги дале серверите сеуште вријат од читери,кој не ни пробуваат да го скријат,ти излегува некој русин со главата во земјата и ги тепа сите ..
Тоа што 1 годишно има ban wave со по 4к бана е мизерија, повеќето банирни се истите од лани и веќе имаат нови акаунти за до година.

Едит: Малце хумор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom