Counter-Strike: Global Offensive

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
На серверо у Стокхолм иам 30-35 пинг. На тај у Мадрид иам 90-100. На Стерлинг имам 145-160 највеќе.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
и незнам што да им кажам на телеком, ќе ме одјебат моментално..
пиши им на фејсбук да контактираат со ИТ и да ги прашаат дали може да го исклучат тоа interleaving

Член од
22 септември 2015
Мислења
170
Поени од реакции
65
Многу проблеми со пингот имате бре луѓе...

Најмногу досега 70-75 ми се појавило и тоа на мадридскиот..

често ми варира од 20-40..

Користам Кабелнет, Прилеп.

banne1

попај
Член од
24 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
68
има и у опции да лимитираш пинг, ако не ви смета да почекате едно 2-3минути +

H

HoT IcE

Гостин
Пинг на ММ од 20 до 40 максимум ми варира.
Оптички интернет.
Мајка и маќеа.

Член од
3 мај 2015
Мислења
81
Поени од реакции
17
како гледате на кој сервер сте, стокхолм, мадрид или па некој друг?

MackO

Away with you .. !
Член од
21 февруари 2007
Мислења
257
Поени од реакции
205
Со Телекабел (15/1 нет убедиво помеѓу наслабите нетови у Македонија) на EU East иам пинг од 25-39 а на EU West иам пинг од 50-75 максимум шо не е до толку лошо.Го иам симнато она програмчено matchmaking server picker шо блокира IP адреси у фајервал и рокам на источни сервери констатно со мал пинг. Од каде телекабел да извади толку добар пинг на Австриски сервери страврно не знам могуче е да имаат добар роутинг према тие сервери :)

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
611
Поени од реакции
452
Ајде смурфер сум и јас. Неколку месеци не играње и Silver Elite Master ме даде. Многу канцер се овие турациве. Русите можат вода да му носат. Најдов листа на IP адреси од сервери и рачно си ги блокирав. Се кладов на EU West. Еден турак нема милина е за играње ама пингот варира од 40 до 100ка.
BTW @HoT IcE која е таа кај тебе на профилна ?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
https://streamable.com/a2zx

Какво хехе од игра е цсго моментално. :LOL:

Освен за зезање не гледам друга причина зашо некои трошат нерви против сука бљат.

СурсЦвај? Ускоро наскоро ватевр

H

HoT IcE

Гостин
Ја кантер не ни играм освен ако не сме 5ка и да играме ММ да се заебаваме или евентуално да правиме микс се наши.
Состојбата на кантер моментално е лоша и не гледам како играва има некоја иднина во која ќе се развива и ќе расне како е-спорт со вакви game breaking проблеми и багови настрана лошите сервери.

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Играта е одмана тргната во погрешна насока само што сега ептен се приметува... јас веќе 3-4 месеци сум на "ретко" играње а сега уопште не ни играм. Направија гаф со coaching правилата и наредениот ден за да замачкаат работа апдејт со скинови, Е тука ми се скинаа жиците. Си играм старграфт нека пукнат читерите.

Kajgana Shop

На врв Bottom