Со Телекабел (15/1 нет убедиво помеѓу наслабите нетови у Македонија) на EU East иам пинг од 25-39 а на EU West иам пинг од 50-75 максимум шо не е до толку лошо.Го иам симнато она програмчено matchmaking server picker шо блокира IP адреси у фајервал и рокам на источни сервери констатно со мал пинг. Од каде телекабел да извади толку добар пинг на Австриски сервери страврно не знам могуче е да имаат добар роутинг према тие сервери
Ајде смурфер сум и јас. Неколку месеци не играње и Silver Elite Master ме даде. Многу канцер се овие турациве. Русите можат вода да му носат. Најдов листа на IP адреси од сервери и рачно си ги блокирав. Се кладов на EU West. Еден турак нема милина е за играње ама пингот варира од 40 до 100ка.
BTW @HoT IcE која е таа кај тебе на профилна ?
Ја кантер не ни играм освен ако не сме 5ка и да играме ММ да се заебаваме или евентуално да правиме микс се наши.
Состојбата на кантер моментално е лоша и не гледам како играва има некоја иднина во која ќе се развива и ќе расне како е-спорт со вакви game breaking проблеми и багови настрана лошите сервери.
Играта е одмана тргната во погрешна насока само што сега ептен се приметува... јас веќе 3-4 месеци сум на "ретко" играње а сега уопште не ни играм. Направија гаф со coaching правилата и наредениот ден за да замачкаат работа апдејт со скинови, Е тука ми се скинаа жиците. Си играм старграфт нека пукнат читерите.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.