Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја веќе играм неколку дека со ГЕ и не ми дава ранк, ме дупи нешто играва за сите пари. Вчера завршува партија и баш чекам да видам пак дали ќе сум само јас Супреме и имаше уште еден Супреме, другово све ГЕ. И не ми дава ранк:mad:

Што се челичи против ранкови помали од твоите? Егото?
Не заебавај, тепаш 16-4, праиш 40 убиства пошо противникот е 5 пати послаб од тебе у спреј, движење, бомби и све остало. Иди DM играј и не го замарај цело комјунити со иживљавање на послаби од тебе..

Oпааа ... погодивме нерв а ... ми се сипа ко куче скитник да сум ... ај сеа вака да ти кажам некој работи, прво долколку сакаш да бидеш подобар играч у кантеров треба да се научиш да играш против појаки противници и да играш со состојба на умот дека можеш да ги победиш, безразлика колку и да има некој подобро движење, бомби и спреј од тебе немора да значи дека неможеш да го исфрагаш, такозвани да му направиш оутплеј со твоето позиционирање или со целофкупната игра на тимот такозвани теамплеј али добро кој како си го има сваќањето у играва ...

ДМ да играм секој ден ( барем додека играв актуелно кантер сеа нешо дота ме заразија ) и немој да се секираш не го замарам цело комјунити на мечмејкери пошо едвај играм мм при бидејќи не се замарам секоја втора утакмица да играм против спинбоери и валхакери поштено 340 ден esea си плаќам месечно и играм кантер каков што треба да се игра со 2x појаки играчи од тој смрдлив ранк глобал ... да да ако си глобал немора да значи дека на еsea ке газиш све живо и диво ... 9rws играч може да те дупне од ќутек. Зашо ?? читај горе ^

А за иживљавање еве вака го сваќам ја 80 % од смурферите 50 % се играчи кој што играат со +1или2 другари послаби од нив за да не ги замараат да играат на нивни ранк ако се дупло послаби ... + не заборавај дека ти треба 5ка играчи за да играш со послаби ранкови од твојот, 20% ти се они куртонине шо плаќаат буст сервис за некој куртон да спинботува и да праи бајпас на овервач и 10% ти се тие шо ти ги викаш дека се иживљаваат на цело комјунити .... може и да сум грешка у % али мање више .. според тоа шо го глеам

Ако ти значи нешо иам смурф акаунт ... и е ЛЕМ никогаш не бил помалку од ДМГ ...

Поздрав

Оп, го фативме златната кокошка. :д

Имал штрумф кој му бил ЛЕМ. Вао. :kuracc: Зашо уопште и го имаш... :нинџ:

Абе Мацко а сакаш ли да кажеш дека ГЕ е јак ранк?
Пола од ГЕ со кои играм немаат никаков game sense, поим за ротација, флешови и смоукови. Пукаат ама механички, во клач рунди се губат и генерално освен пукање се многу просечни играчи во поглед на decision making. Плус многу паничат и кога ќе видат двајца - тројца го пријвавуваат цел тим дека е таму и кога ќе појдам на ротација ме тепаат од сосема друг агол. Ова е моето генерално искуство и воопшто за мене ако некој е ГЕ не го сметам за јак играч додека не играм со него повеќе од 10 партии за да видам како се снаоѓа вака во игра, не ми е гајле за пукање.

Имав среќа да играм со луѓе кои се неколку ранга над мене. Три поточно шо за многумина е мед скилс јо.

7A986151CED8DBA1E768CDCAEE1B6D1790C104AC

Противниците беа дно дна. Линдзи од кај мене изгубена у свемиро.

Тоа шо има бустани слепци е уште полоша работа. Видел двојца, или попил два флеша и одма цел тим тамо, а они трујца, другите чекат ротации како шо вика хот ајс, гејм сенс нула. Под нула.

Абе Мацко а сакаш ли да кажеш дека ГЕ е јак ранк?.

Не напротив пишав горе дека глобал е смрдив ранк ... воопшто ранковите на валве се смрдливи пошо немаат никаков сенс ...

Коа би рангирал играчи би рекол добри играчи се на есеа со 12+ rws[DOUBLEPOST=1465828448][/DOUBLEPOST]Бај те веу Пипо елаборираше многу убаво со скриншотот горе шо гомна јадам ја у последниве два три поста дека послаби ранкови можат да тепаат појаки ранкови

Oпааа ... погодивме нерв а ... ми се сипа ко куче скитник да сум ... ај сеа вака да ти кажам некој работи, прво долколку сакаш да бидеш подобар играч у кантеров треба да се научиш да играш против појаки противници и да играш со состојба на умот дека можеш да ги победиш, безразлика колку и да има некој подобро движење, бомби и спреј од тебе немора да значи дека неможеш да го исфрагаш, такозвани да му направиш оутплеј со твоето позиционирање или со целофкупната игра на тимот такозвани теамплеј али добро кој како си го има сваќањето у играва ...

ДМ да играм секој ден ( барем додека играв актуелно кантер сеа нешо дота ме заразија ) и немој да се секираш не го замарам цело комјунити на мечмејкери пошо едвај играм мм при бидејќи не се замарам секоја втора утакмица да играм против спинбоери и валхакери поштено 340 ден esea си плаќам месечно и играм кантер каков што треба да се игра со 2x појаки играчи од тој смрдлив ранк глобал ... да да ако си глобал немора да значи дека на еsea ке газиш све живо и диво ... 9rws играч може да те дупне од ќутек. Зашо ?? читај горе ^

А за иживљавање еве вака го сваќам ја 80 % од смурферите 50 % се играчи кој што играат со +1или2 другари послаби од нив за да не ги замараат да играат на нивни ранк ако се дупло послаби ... + не заборавај дека ти треба 5ка играчи за да играш со послаби ранкови од твојот, 20% ти се они куртонине шо плаќаат буст сервис за некој куртон да спинботува и да праи бајпас на овервач и 10% ти се тие шо ти ги викаш дека се иживљаваат на цело комјунити .... може и да сум грешка у % али мање више .. според тоа шо го глеам

Ако ти значи нешо иам смурф акаунт ... и е ЛЕМ никогаш не бил помалку од ДМГ ...

Поздрав
Дечко, како да играм со појаки ранкови ако ради таквите како тебе не можам да мрднам од мојот ранк (МГЕ)? Едноставно е невозможно да тепам некој што има 1,200 саати на примарен акаунт, пошо играл 4 пати повеќе кантер од мене.. За кој тимплеј ми збориш коа сам кажуваш дека смурферите играат со другари што се примејд? А ја пуштам соло ММ и се паѓам со рандом луѓе со коишто не сме уиграни никако. Озбилно мислиш дека можам да тепам некој со моето позиционирање, ако он многу подобро контролира спреј или прави опасни флик-шотс со снајпер?

Никако не можеш да го оправдаш имањето смурф, освен задоволување на потребите да им покажеш на другите колку си појак од нив и дека к*р те боли за тоа дали некој се замара за ранк или не. А ако мислиш дека јас ќе научам подобро да играм кантер со тоа што ќе се паднам против смурф и нема да можам да му мрднам и ќе ме тепа 16-2, ggwp.

Играм ДМ, играм Арени, играм кастом мапи со тренинг на спреј и аим, и пак ќе кажам, џабе коа играш против некој што ја играл играта 1000 саати повеќе од тебе..

Дечко, како да играм со појаки ранкови ако ради таквите како тебе не можам да мрднам од мојот ранк (МГЕ)? Едноставно е невозможно да тепам некој што има 1,200 саати на примарен акаунт, пошо играл 4 пати повеќе кантер од мене.. За кој тимплеј ми збориш коа сам кажуваш дека смурферите играат со другари што се примејд? А ја пуштам соло ММ и се паѓам со рандом луѓе со коишто не сме уиграни никако. Озбилно мислиш дека можам да тепам некој со моето позиционирање, ако он многу подобро контролира спреј или прави опасни флик-шотс со снајпер?

Никако не можеш да го оправдаш имањето смурф, освен задоволување на потребите да им покажеш на другите колку си појак од нив и дека к*р те боли за тоа дали некој се замара за ранк или не. А ако мислиш дека јас ќе научам подобро да играм кантер со тоа што ќе се паднам против смурф и нема да можам да му мрднам и ќе ме тепа 16-2, ggwp.

Играм ДМ, играм Арени, играм кастом мапи со тренинг на спреј и аим, и пак ќе кажам, џабе коа играш против некој што ја играл играта 1000 саати повеќе од тебе..
Смурфови се изговор за нубови. Саати ништо не значат кој колку има. Немора да значи ако играш детмеч и арени дека ќе бидеш појак. Кантер не е само АИМ, за кантер треба да имаш game sense, нешто што погоре го пишав, треба да си смирен додека играш и да не паничиш, да знаеш флешови, смокуови кои се многу битен елемент од играта кога играш терористи. Кантер е многу повеќе од рефлекс и аим, рефлекс и аим ти се основни елементи и не ти требаат 1000 сати за да знаеш дали те бива за такви игри или не. Исто беше и на 1.6, за кантер или те бива за ФПС игри и имаш смирена и прецизна рака за да играш или не. Ако имаш 300 саати а играш ДМ и арени а неможеш да мрднеш од МГЕ значи не те бива и не се вреѓај со ова, сфати го како конструктивна критика. Ја на 300 сати бев Супреме и паузирав од играта 6 месеци заради компјутерот што ми се заеба и кога се вратив ми требаа две недели за да качам ГЕ.
Пробај и играј faceit, подобри сервери, луѓето се трудат повише и ќе можеш да работиш на работи како ротација, флешови, смоукови, пикови и слично без да се секираш дека ќе паднеш ранк. Биди креативен, пробувај нови работи, да играш само детмеч и да очекуваш дека ќе биднеш појак е погрешно затоа што детмеч ти вежба аим и прецизност, не ти вежба како чуваш сајтови, какви влезови ќе правиш или како ќе играш retake. Детмеч е добра и корисна симмулација у кои ментално треба да ојачап за рефлекс и аим ништо повеќе, детмеч нека не ти биде повеќе од еден саат на ден да се загрееш и тоа. Научи позиционирање, особено ако играш снајпер позиционирање е многу битно затоа што правилна позиција и пик значи и убиство, тоа ти пружа снајпер, тоа неможеш да го вежбаш на детмеч а итекако битно.
И друга работа како што ти рече Мацко погоре, кај ти се мудата? Што кур ако е смурф? Ако паничиш од почеток и си правиш ментална блокада дека играш против смурф/читер у старт ти се намалува способноста да погодиш нешто. Не биди пичка, немај респект против кого играш и не се плаши да преземеш и да му излезеш еден на еден или да го пикнеш дур се спрема за флешвои/смоук и слично. Кантер е игра на моментум и самодоверба, кој ја има повеќе го има и моментумот во игра да ве пребие до крај.

Off topic...

BATTLEFIELD 1 ?
Мислиш BetaDLCifield? Шала на страна играта не припаѓа овдека, Не можеш цс и ова да споредуваш, плијз.

Бајдавеј за сите плачковци што мислат дека мнг се добри у кантер бујрум на есеа... па видете колку скил имате, правдањава од типот на: руси, 64тик, смурфери, мнг читери, тапа сервери, бла бла... за све има решение... ако не ви се плаќа за пуг гушете се у мм... шо да ви речам.

Sent from my MotoG3 using Tapatalk

Не се жалите дека у ГЕ има слаби играчи, нема слаби едноставно кантер а и повеќето онлајн игри се momentum based, Верувам и ти си играл како нуб некогаш у висок ранг, Исто и мене ми се дешава а и на про играчите, едноставно не ти е денот и крај. Еве мене некогаш ми се дешава префире да му праам на некои пречудни места и ги тепам па и 50 убиства да му направам на мм ГЕ ранг, ама некогаш ми се дешава и 10 убиства едвај да ги направам, Неможе секоја партија да правис 20+ убиства исто како што неможе секој ден да ти среќен и да е сончево.

Мислиш BetaDLCifield? Шала на страна играта не припаѓа овдека, Не можеш цс и ова да споредуваш, плијз.

Бајдавеј за сите плачковци што мислат дека мнг се добри у кантер бујрум на есеа... па видете колку скил имате, правдањава од типот на: руси, 64тик, смурфери, мнг читери, тапа сервери, бла бла... за све има решение... ако не ви се плаќа за пуг гушете се у мм... шо да ви речам.

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
не споредував фала богу, ништо не се споредува со цс :D[DOUBLEPOST=1465898781][/DOUBLEPOST]aQxP30q_700b_v1.jpg
100% тру.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom