Counter-Strike: Global Offensive

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Се намалија русите у погрните ранкови, нема више такво тролање и замарање, бар не до толку, ама пак сеуште има идиоти што почињаат да се расправаат после две изгубени партии. Не знам зашто толку се напнати сите, да имаат сите малце по relax пристап многу полесно се игра.. Друга работа, мислам дека нема толку читери колку што се збори, повеќе се плаче отколку што стварно има читери. Треба да сфатат луѓето дека некад идеш по интуиција, по претпоставка, не знам како успеваат после 3 рунди изиграни да заклучат дека играш со ВХ или аим.. Што знам, некад апла се приметува кога некој знае да игра, а пак сите му зборат читер

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Се намалија русите у погрните ранкови, нема више такво тролање и замарање, бар не до толку, ама пак сеуште има идиоти што почињаат да се расправаат после две изгубени партии. Не знам зашто толку се напнати сите, да имаат сите малце по relax пристап многу полесно се игра.. Друга работа, мислам дека нема толку читери колку што се збори, повеќе се плаче отколку што стварно има читери. Треба да сфатат луѓето дека некад идеш по интуиција, по претпоставка, не знам како успеваат после 3 рунди изиграни да заклучат дека играш со ВХ или аим.. Што знам, некад апла се приметува кога некој знае да игра, а пак сите му зборат читер
"мислам дека нема толку читери" that joke. У топ ранковите фрштат спинботери и рејџ хакери.

btw... Совет то сите играчи да си направите тогл за voice_enable или voice_scale. (пр. bind "mouse3" "incrementvar voice_scale 0 1 1"), за во клач ситуации да имате тишина.

Пс... ЕU>NA, нема што тука да се дискутира.. сакаш поголем предизвик иди играј на ЕУ сервери и покажи се :cool:

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
"мислам дека нема толку читери" that joke. У топ ранковите фрштат спинботери и рејџ хакери.

btw... Совет то сите играчи да си направите тогл за voice_enable или voice_scale. (пр. bind "mouse3" "incrementvar voice_scale 0 1 1"), за во клач ситуации да имате тишина.

Пс... ЕU>NA, нема што тука да се дискутира.. сакаш поголем предизвик иди играј на ЕУ сервери и покажи се :cool:
Има, не викам дека нема, некад е и апла приметливо дека е читер и се тоа, ама многу често се плаче и без врска, не памтам меч кај што не се зборело за некој дека е читер..
Иначе добра идеја ова за voice_enable за клач ситуации :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Па муабето со предизвици и кој колку е добар?

EU > NA. Турнирите сами си кажуват ама среќа шо не играме за ќеш туку за забава. NA > EU. :icon_lol:

:lut:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Играм само на EU East (затоа што имам 20-30 пинг таму), ранк LEM, и не можам да се жалам од Русите затоа што дури и тие што некогаш ќе се паднат со мене - зборат англиски. Почесто среќавам Украинци и Пољаци и иако имаат некои потешкотии - пак комуницираат. Али затоа Турците... Леле мајко :facepalm:

Дефинитивно во повисоките ранкови играчите стварно докажуваат дека го заслужиле тој ранк (што заради скил, што заради комуникација...). Освен Турците. Они стварно не знам како се таму.

Член од
22 септември 2015
Мислења
170
Поени од реакции
65

На УС East. Веќе на „нашиве“ сервери не играм. Три одиграв на американскиве сервери и сеа за сеа сите знаат да дадат инфо. Губевме 6-1 и имат разбирање дека се игра до 16 и ништо не е завршено сè уште. Да бев на ЕУ еден ќе ливнеше, друг ќе беше афк у база, а третио само раш за да го утепат за да заврше партијата побрзо. У првата партија само еден не комуницираше оти цимерот негов спиел, другите сите зборнат по два збора колку за инфо.
Сукас ретарди на регионалниве сервери се начекуваат само на дд2, ендемски вид се ако промениш мапа како каше, мираж, оверпас па дури и на инферно, не ги играат и не ги владеат како да е квантна физика.

Се согласувам дека има подобри играчи во однос на комуникацијата (од она што имам видено на твич) но пак играње со пинг над 100?? Нешто слично ко да свириш виолина со салама, тешко изведливо посебно на повисоки ранкови.

А кога станува збор за клачеви 1вс2 или пак вс3, се приметува дека полека но сигурно играта влегува во тебе, без обѕир на скилот во тие случаеви е надигрување на противникот, изведи му невообичаени потези.

Пример:

Твојот клач , сники пики, лоцирај, пикирај и без панично елиминирај..кој и да е друг ќе пушни шорт ако ги убие ги убие..

Играта е лесна и премногу предвидлива до лем ранк, претежно за сите мапи..со освојување на рунда по рунда се знае кога еко кога е рунда за купување, секој играч има свој стил на играње и се потпира на тоа па целлл мечмејкинг :D пошо не знае за поинаку. Ќе видиш :D

А кога станува за суприм и глобал, сум видел игри што бев комплентно силуван. Има и читери да, но има и момци кога на стим профилот ќе кликнеш и има преку 3000-4000ч плус некоја илјадарка на 1.6ката..

Член од
24 декември 2015
Мислења
41
Поени од реакции
12
Slucajno da ne ima nekoj kopija od igrata da mi gifne :D

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Slucajno da ne ima nekoj kopija od igrata da mi gifne :D
Тешко некој да ти ја гифне тука така, мора да платиш со пари, бубрег, скинови, секс или др. :cool: Иначе шала на страна Играта ке биде на сале за неполн месец и ќе можеш да си ја купиш за 5евра од стим.

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
611
Поени од реакции
452
И јас сакам гифт и јас и јас оти сум ВАКККККККК!!!!

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Што е со "smurfs" во МГ ранковите?!?! Не е нормално ова, со по 90-100 саати се МГЕ и примејд ќе се стаат 4-5 души и џабе играм.. Денес 3 партии по ред против smurfs, глупости...

Член од
24 декември 2015
Мислења
41
Поени од реакции
12
Тешко некој да ти ја гифне тука така, мора да платиш со пари, бубрег, скинови, секс или др. :cool: Иначе шала на страна Играта ке биде на сале за неполн месец и ќе можеш да си ја купиш за 5евра од стим.
Fala za informacijata za sale ke ja kupan togas :D

Член од
22 септември 2015
Мислења
170
Поени од реакции
65
Што е со "smurfs" во МГ ранковите?!?! Не е нормално ова, со по 90-100 саати се МГЕ и примејд ќе се стаат 4-5 души и џабе играм.. Денес 3 партии по ред против smurfs, глупости...
si lechat kompleksi :D

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Или ги челичат за појаки ранкови коа ке стигнат да бидат више набилдани момци :)
Што се челичи против ранкови помали од твоите? Егото?
Не заебавај, тепаш 16-4, праиш 40 убиства пошо противникот е 5 пати послаб од тебе у спреј, движење, бомби и све остало. Иди DM играј и не го замарај цело комјунити со иживљавање на послаби од тебе..

Kajgana Shop

На врв Bottom