Дечко, како да играм со појаки ранкови ако ради таквите како тебе не можам да мрднам од мојот ранк (МГЕ)? Едноставно е невозможно да тепам некој што има 1,200 саати на примарен акаунт, пошо играл 4 пати повеќе кантер од мене.. За кој тимплеј ми збориш коа сам кажуваш дека смурферите играат со другари што се примејд? А ја пуштам соло ММ и се паѓам со рандом луѓе со коишто не сме уиграни никако. Озбилно мислиш дека можам да тепам некој со моето позиционирање, ако он многу подобро контролира спреј или прави опасни флик-шотс со снајпер?
Никако не можеш да го оправдаш имањето смурф, освен задоволување на потребите да им покажеш на другите колку си појак од нив и дека к*р те боли за тоа дали некој се замара за ранк или не. А ако мислиш дека јас ќе научам подобро да играм кантер со тоа што ќе се паднам против смурф и нема да можам да му мрднам и ќе ме тепа 16-2, ggwp.
Играм ДМ, играм Арени, играм кастом мапи со тренинг на спреј и аим, и пак ќе кажам, џабе коа играш против некој што ја играл играта 1000 саати повеќе од тебе..