Counter-Strike: Global Offensive

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Колку се каам што не инвестирав во популарни срања дур беше summer sale :D Ме фати некоја мрза од кога cashoutnav скоро се, си земав неколку playskins, иако имаше мнооогу потенцијал да се направи убава пара само во инвестирање и препродавање.

До сеа ко што гледам, потенцијал за профит иам од:
Daggers Vanilla - кои више качија некои 6 евра
Blue Laminate MW со iBP Kato2014 on wood - да се надеваме дека ќе има kato hype once again, ама во секој случај сум во профит пошто го снајпнав за само 6 клуча
AWP Redline MW со Reason kato2014 on scope - го земав 1 клуч над маркет цена.

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
По основа на тоа шо убаво си вика човеко у видеото. Они уствари рекламират сајт и се коцкат на него „убедувајки“ ја публиката дека добиле спонзорство од тој сајт, а всушност они самите го основале. На секоја наградна игра шо е кај нас, било Стоби Флипс или Скопско пишува у правилник дека вработените и нивните БЛИСКИ немаат право на учество у наградната игра. На сајтот пишува дека коцкањето не е дозволено за деца под 13 години, иако у закон стое 18 или 21. Трефка ОЏ има избришано бааги од видеата шо е сомнително и тоа. :D

Дроп? Те да почнат цббле да ја играт и да пуштаме хордата...

Член од
25 ноември 2012
Мислења
31
Поени од реакции
6
Добив сувенир кутија од train да ја отворам или да ја продадам, шо се исплаќа повеќе?

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
А шо е форава со ова "gambling" страниве... да не кажам scam страни... стварно не ги разбирам луѓево што прават од играва...

пс. земавте дроп? :cool:
Ми дропна Cobble case додека гледав SK vs G2. Изи 23 јури.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.939
По основа на тоа шо убаво си вика човеко у видеото. Они уствари рекламират сајт и се коцкат на него „убедувајки“ ја публиката дека добиле спонзорство од тој сајт, а всушност они самите го основале. На секоја наградна игра шо е кај нас, било Стоби Флипс или Скопско пишува у правилник дека вработените и нивните БЛИСКИ немаат право на учество у наградната игра. На сајтот пишува дека коцкањето не е дозволено за деца под 13 години, иако у закон стое 18 или 21. Трефка ОЏ има избришано бааги од видеата шо е сомнително и тоа. :D

Дроп? Те да почнат цббле да ја играт и да пуштаме хордата...
Да, на наградна игра, каде што доделуваат награди со вредност (често и парични награди). А не на сајт за "коцкање" на виртуелни пиксели.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Да, на наградна игра, каде што доделуваат награди со вредност (често и парични награди). А не на сајт за "коцкање" на виртуелни пиксели.
Знаеш дека тие виртуелни пиксели имат вредност, така?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.939
Знаеш дека тие виртуелни пиксели имат вредност, така?
Напротив, немаат. Valve не ги одредува цените на тие пиксели, туку самите играчи. Тоа е целиот loophole во процесов.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Напротив, немаат. Valve не ги одредува цените на тие пиксели, туку самите играчи. Тоа е целиот loophole во процесов.
Да, ама од Валв има диригирање на квантитетот на скиновите кои воедно ја зголемуват / намалуват цената, зависи од работите. Нема лупхол тука, ако сакаш некој скин, даваш некое евро за него и имаш го. Исто е и Југо и Ауди, и со скин и без скин. Али кога ќе дојде некој од Долно Коњаре кога ќе почне да зборе дека виртуелните пиксели немат вредност почнувам да мислам дека човекот секоја сабота иде на бајачка. к.

Kajgana Shop

На врв Bottom