Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Собираме ќеш за пе 90 и вежбаме најбрза рута до би на даст 2.Како сте нубои

Собираме ќеш за пе 90 и вежбаме најбрза рута до би на даст 2.

Ми се чини последната недела како да се зголеми бројот на читери,на преку една игра ги има,што прават тие од валве кој ги знае..
 Ми се чини последната недела како да се зголеми бројот на читери,на преку една игра ги има,што прават тие од валве кој ги знае..Е како играш на Американски сервери ? Или ЕСЕА е ова или некој слични ?На УС East. Веќе на „нашиве“ сервери не играм. Три одиграв на американскиве сервери и сеа за сеа сите знаат да дадат инфо. Губевме 6-1 и имат разбирање дека се игра до 16 и ништо не е завршено сè уште. Да бев на ЕУ еден ќе ливнеше, друг ќе беше афк у база, а третио само раш за да го утепат за да заврше партијата побрзо. У првата партија само еден не комуницираше оти цимерот негов спиел, другите сите зборнат по два збора колку за инфо.
http://gamebanana.com/tools/5684Е како играш на Американски сервери ? Или ЕСЕА е ова или некој слични ?

На УС East. Веќе на „нашиве“ сервери не играм. Три одиграв на американскиве сервери и сеа за сеа сите знаат да дадат инфо. Губевме 6-1 и имат разбирање дека се игра до 16 и ништо не е завршено сè уште. Да бев на ЕУ еден ќе ливнеше, друг ќе беше афк у база, а третио само раш за да го утепат за да заврше партијата побрзо. У првата партија само еден не комуницираше оти цимерот негов спиел, другите сите зборнат по два збора колку за инфо.
Пингот у помалите рангови не е никаков проблем. Едини проблем според мене би бил у ЛЕ+ пошо стрејф и пик играт голема улога и сите се свесни за тоа така да најверојатно другите би биле у мала предност. У силвер немаш гајле пошо сегде се слепци, освен штрумфови (кур да пушете), у ГН и у МГ тераш без проблем.Јас ова одамна го зборам, имам тука на темава постови од пред пола год и повеќе за тоа колку е подобро на американски сервери да се игра (реално US East е мешано US/Canada). Пингот комотно може да се занемари кога ќе се согледаат предностите.

Не знам како го трпите пингот, јас коа играм со 90 пинг се напињам, не па 150-200+..
 Не знам како го трпите пингот, јас коа играм со 90 пинг се напињам, не па 150-200+..  најмногу има, германци и французи чат-пат..
 најмногу има, германци и французи чат-пат..