Ајде честито. Истрипав дека ова е Modern Hunter, и ако беше FN си реков некој си се опарил тука.Прегледај го приврзокот 148661
Продавав некои ајтеми од H1Z1, некои кутии таман колку да купам еден клуч за кутија и ОП омилената емка. CSGO I LOVE YOU.
Баш оној ден се мислев дали да ставам пари да ја купам, не ми е гајле за скинови воопшто ама ептен ми прави мерак дека си поштовам Star Wars. Thank you CSGO <3
The Battlestar е, искрено ја мислев дека е многу поскапа ама околу 7 евра е. Ама како и да е оваа емка е единствена која би ја играл и заедно со M4A1-S Knight ми се омилени скинови. Ама втората најверојатно никад нема да ја имамАјде честито. Истрипав дека ова е Modern Hunter, и ако беше FN си реков некој си се опарил тука.
Trading bruh, trading.The Battlestar е, искрено ја мислев дека е многу поскапа ама околу 7 евра е. Ама како и да е оваа емка е единствена која би ја играл и заедно со M4A1-S Knight ми се омилени скинови. Ама втората најверојатно никад нема да ја имам![]()
што среќа ќе имате... јас кога имам доволно обавезно купувам клуч ама ипак плави паѓаат...Продавав некои ајтеми од H1Z1, некои кутии таман колку да купам еден клуч за кутија и ОП омилената емка. CSGO I LOVE YOU.
Баш оној ден се мислев дали да ставам пари да ја купам, не ми е гајле за скинови воопшто ама ептен ми прави мерак дека си поштовам Star Wars. Thank you CSGO <3
као планираш да ги извадиш од опскинс?Нема у македонија опција да вадиш пари од пејпал, само да ставашПродавам 50 Chroma 2 клуча по цена од 105 денари од клуч. Нека ми пише порака ако има некој заинтересиран. Понудава важи до задутре, ако нема заинтересиран идат на OPSkins.
Imam slovenska verificirana so NLB kartica.као планираш да ги извадиш од опскинс?Нема у македонија опција да вадиш пари од пејпал, само да ставаш