Counter-Strike: Global Offensive

MackO

Away with you .. !
Член од
21 февруари 2007
Мислења
257
Поени од реакции
205
Како сте нубои :)

Член од
3 мај 2015
Мислења
81
Поени од реакции
17
последен пат на даст 2 играв во 2015, се паднав со 3ца турци и од тогаш даст 2 животот ми заврши, никад више.

MackO

Away with you .. !
Член од
21 февруари 2007
Мислења
257
Поени од реакции
205
последен пат на дустарца играв пред 2 саати и имаше читер ... :)

ништо не порпушташ на дуст 2

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Даст 2 ако идеш соло е смрт. Пет примејд е најдобро. У последно време и Мираж станува гомно на ММ. Секоја втора има по некој слепец шо има 5-6 ејса (ејс ејс бејбе!) у партија и после путеш да му го видеш првио ејс од демото и сфаќаш дека е глуп вол хакер кој не знае да си ги скрие „ѕидовите“.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Јас па последните три дена на cache,од вкупно 6 пати што ја играјме 5 примејд,на 3 имаше читери,и тоа турски стак и 4 нубови и еден со 40 убиства :D Ми се чини последната недела како да се зголеми бројот на читери,на преку една игра ги има,што прават тие од валве кој ги знае..

Член од
3 мај 2015
Мислења
81
Поени од реакции
17
ќе стигне наскоро нов vac wave па ќе се чешаат тие профашите

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534

На УС East. Веќе на „нашиве“ сервери не играм. Три одиграв на американскиве сервери и сеа за сеа сите знаат да дадат инфо. Губевме 6-1 и имат разбирање дека се игра до 16 и ништо не е завршено сè уште. Да бев на ЕУ еден ќе ливнеше, друг ќе беше афк у база, а третио само раш за да го утепат за да заврше партијата побрзо. У првата партија само еден не комуницираше оти цимерот негов спиел, другите сите зборнат по два збора колку за инфо.

Последно уредено:

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
611
Поени од реакции
452
На УС East. Веќе на „нашиве“ сервери не играм. Три одиграв на американскиве сервери и сеа за сеа сите знаат да дадат инфо. Губевме 6-1 и имат разбирање дека се игра до 16 и ништо не е завршено сè уште. Да бев на ЕУ еден ќе ливнеше, друг ќе беше афк у база, а третио само раш за да го утепат за да заврше партијата побрзо. У првата партија само еден не комуницираше оти цимерот негов спиел, другите сите зборнат по два збора колку за инфо.
Е како играш на Американски сервери ? Или ЕСЕА е ова или некој слични ?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Е како играш на Американски сервери ? Или ЕСЕА е ова или некој слични ?
http://gamebanana.com/tools/5684

Единствен проблем може да ти биде тоа шо ако си про па да не можеш да играш со над сто пинг. :)
Раат сум денеска, а и у иднина од руски сука бљет. Time to be fluent in English boys!!!1

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Јас ова одамна го зборам, имам тука на темава постови од пред пола год и повеќе за тоа колку е подобро на американски сервери да се игра (реално US East е мешано US/Canada). Пингот комотно може да се занемари кога ќе се согледаат предностите.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Јас ова одамна го зборам, имам тука на темава постови од пред пола год и повеќе за тоа колку е подобро на американски сервери да се игра (реално US East е мешано US/Canada). Пингот комотно може да се занемари кога ќе се согледаат предностите.
Пингот у помалите рангови не е никаков проблем. Едини проблем според мене би бил у ЛЕ+ пошо стрејф и пик играт голема улога и сите се свесни за тоа така да најверојатно другите би биле у мала предност. У силвер немаш гајле пошо сегде се слепци, освен штрумфови (кур да пушете), у ГН и у МГ тераш без проблем. :D

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Дечки не ги слушајте овие, не можат да тепаат на европски сервери па идат на полесно NA CS:GO :pos:

Мала шала :D Не знам како го трпите пингот, јас коа играм со 90 пинг се напињам, не па 150-200+..
У принцип, се неам погодено со руси на сервер којзнае од кога, пољаци, романци, турци :sick: најмногу има, германци и французи чат-пат..

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534

Најдобрио потег у партијата со американците (15-15 види погоре). :D
Неам појма шо е со анимациите у демото. Пробав рестарт на цс, исто, на стим, па исто. Пробав и со рестарт на ос али па исто. :(
Зашо гледав од б? Знаеја претходно да идат двујца со смг и бекстаб да ни напраат. Зашо не го фрлив смоукот? Ќе знаеја дека сум. Зашо испаничив после првио кил? Тражев ја бомбата за да ја поставам.

Па ќе кажам, да бев ЕУ ваљда немаше да го слушнам дека е на сајт оти најверојатно Владимир или Димитири ќе збореа нешто у врска со „клач ор кик“. Овие ми кажаа дека еден е на сајт, а другио не знаат и збор не кажаа до крај. Респект++

Kajgana Shop

На врв Bottom