Собираме ќеш за пе 90 и вежбаме најбрза рута до би на даст 2.Како сте нубои![]()
Интерестинг .... вери интерестинг ...Собираме ќеш за пе 90 и вежбаме најбрза рута до би на даст 2.![]()
Е како играш на Американски сервери ? Или ЕСЕА е ова или некој слични ?На УС East. Веќе на „нашиве“ сервери не играм. Три одиграв на американскиве сервери и сеа за сеа сите знаат да дадат инфо. Губевме 6-1 и имат разбирање дека се игра до 16 и ништо не е завршено сè уште. Да бев на ЕУ еден ќе ливнеше, друг ќе беше афк у база, а третио само раш за да го утепат за да заврше партијата побрзо. У првата партија само еден не комуницираше оти цимерот негов спиел, другите сите зборнат по два збора колку за инфо.
http://gamebanana.com/tools/5684Е како играш на Американски сервери ? Или ЕСЕА е ова или некој слични ?
Јас ова одамна го зборам, имам тука на темава постови од пред пола год и повеќе за тоа колку е подобро на американски сервери да се игра (реално US East е мешано US/Canada). Пингот комотно може да се занемари кога ќе се согледаат предностите.На УС East. Веќе на „нашиве“ сервери не играм. Три одиграв на американскиве сервери и сеа за сеа сите знаат да дадат инфо. Губевме 6-1 и имат разбирање дека се игра до 16 и ништо не е завршено сè уште. Да бев на ЕУ еден ќе ливнеше, друг ќе беше афк у база, а третио само раш за да го утепат за да заврше партијата побрзо. У првата партија само еден не комуницираше оти цимерот негов спиел, другите сите зборнат по два збора колку за инфо.
Пингот у помалите рангови не е никаков проблем. Едини проблем според мене би бил у ЛЕ+ пошо стрејф и пик играт голема улога и сите се свесни за тоа така да најверојатно другите би биле у мала предност. У силвер немаш гајле пошо сегде се слепци, освен штрумфови (кур да пушете), у ГН и у МГ тераш без проблем.Јас ова одамна го зборам, имам тука на темава постови од пред пола год и повеќе за тоа колку е подобро на американски сервери да се игра (реално US East е мешано US/Canada). Пингот комотно може да се занемари кога ќе се согледаат предностите.