Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Најпрвин, не знам колку луѓе ја играат играва, но тие што се почести играчи ваљда ќе имаат претстава околу играва малце шо се дешава у последно време ..

Имам 190 саати на играва, 80 победи и моментално сум Silver IV ранк, но не знам дали некој приметил нивото на играчи што играат со чит според мене е малце off the hook ..

Да не збориме тоа што врвни играчи испаднаа дека се читери, па се до намалувањето на играва на 6 евра, не знам дали тоа доведе до тотално усерување ..

Any thoughts ?
Дефинитивно не си играл во време кога ја намалуваа на 3 евра.

Се мислам дали да ја купам, како иде matchmaking -ot како на дота2 слично или? се игра 5на5 има банови за ливери и сл? или како на 1.6, 28 на 28 се игра? и од кај да купам, колку пари и попусти нешто да не има?

Nekoj zainteresiran da mi kupi cs go kako gift a ja nemu da mu daem 500+ origin acc? :) neka pise po PP :)

Се мислам дали да ја купам, како иде matchmaking -ot како на дота2 слично или? се игра 5на5 има банови за ливери и сл? или како на 1.6, 28 на 28 се игра? и од кај да купам, колку пари и попусти нешто да не има?
5v5 е matchmaking,
за ливери - добиваат competitive cooldown,
цената на стим е 10че, незнам кога ќе има попусти, ама ако има за 5 може да ја фатиш :)
а за останати сајтови/попусти искрено врска немам (ping @Martin :icon_mrgr:)

Ја има и на г2а, за разлика од стеам е малце поефтина (8,5евра) али гифт е, не е кеј.
Да ја побараше недела дена порано имав уште 3 гифа, ги чував. Али и нив ги шитнав :)
Ако не ти се брза нареден попуст на пролет.

Момци хелп, ја симнав инсталирав и кога пробувам да се конектирам на било кој сервер, ме гаси на десктоп.

Момци хелп, ја симнав инсталирав и кога пробувам да се конектирам на било кој сервер, ме гаси на десктоп.
пробај нешто од ова?
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Multicore Rendering [Disabled]
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Paged Pool Memory Available [Low]
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Global Shadow Quality [Very Low]

ја се сеќавам на почеток нешто така ми праеше, али ПЦто ми беше тапа тогаш, и морав да чепкам у сетингс,
по интернетов има многу такви, најчесто им е проблем тоа Multicore Rendering, пробај па кажи шо ќе напраиш :)

Купувам steam account со cs:go или CS:GO gift (ROW). Понудете ми во приватна порака. Ве молам пред да понудувате цени кои се блиску до цената на Steam Store, посетете trading страници или reddit и видете како се движат цените на еден CS:GO (ROW) gift. Благодарам

Луѓе како да му направам lock на фпс на 60? Премногу ми загрева лаптопот со овие стандард команди fps_max 300, кога и е на 60 и со low settings преде ко маче, плус ионака кога се пукам ми е околу 40-50 фпс, нема потреба толку да ми варира. Досадно ми е секое вклучување во конзола да пишувам фпс_мах 60, а пробав преку конфиг фајлот и пак се враќа на своето 300.

Луѓе како да му направам lock на фпс на 60? Премногу ми загрева лаптопот со овие стандард команди fps_max 300, кога и е на 60 и со low settings преде ко маче, плус ионака кога се пукам ми е околу 40-50 фпс, нема потреба толку да ми варира. Досадно ми е секое вклучување во конзола да пишувам фпс_мах 60, а пробав преку конфиг фајлот и пак се враќа на своето 300.

Wait for Vertical Sync = Enable

1."When using fps_max, you need to set it at one frame above your desired maximum framerate. For example I use fps_max 361 to get 360 maximum fps."
2. CSGO | PERFECT | Sensitivity, AutoExec, Bot-Deathmatch, Crosshair, & Viewmodel Settings
3. Config.cfg
"One thing though the AutoExec will 101% be Pernament.
Editing the config.cfg will be overwritten if you Verify your Cache or Game Patch Update.
But the AutoExec is alot more complicated"
sauce
p.s. пола од одговори/user experience на нетов ќе бидат со V-Sync Off, пола ќе бидат со On.
види тебе како ќе ти прави разлика со V-Sync-от, има многу што викаат дека предизвикува input lag.

V sync on ne funkcionira kaj mene mi pravi kako lag tocno e toa ke mora da probam so auto exec

V-Sync го синхронизира фрејмрејтот со херцажата (фрејмрејтот) на твојот монитор, што во 99% од случаите е 59-60 Fps, освен ако немаш 144Hz монитор.
Imput Lag нормално ќе ти има на кантер кога играта не е направена да се игра со под 100-150 fps.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom