Counter-Strike: Global Offensive

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Мираж и Цббле. Добар прв ден од плеј оф фаза. :д

H

HoT IcE

Гостин
s1mple е играч што го прави кантерот да изгледа како лесна игра. Еден од најдобри играчи што заиграле кантер, ваков талент се нема појавено од времето на GeT_RiGhT кога првпат почна да игра. Се надевам со Ликвид ќе освјоат сега и ќе остане со нив или ќе најде тим што ќе се смири и ќе игра околу него.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Нема да остане. Сеа им е стенд-ин и ќе го користат додека му трае уште договоро со нив. Али па ЦС е овоа, сè може да се смене за пола саат така да кој знае шо ќе биде наредно.

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
ESEA on Steam Сега можете да си плаќате сабскрипшен преку стеам валет, навали народе...

They even accept silvers ! GG.

Caution: .bitcoinMiner. inc.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Кој го правдаше фејсит од тука?

Пуштив сабајле да видам шо чудо е. Првата ја победивме 16-3, ја капитен. Сите 5 души комуникација на ниво, џоа Гет_Рајт на стрим да го гледам. У тимот бевме МГЕ, ЛЕМ, Суприм, ГН3 и последниот не кажа. Викам еј јако ова бе и ај уште една. Ми дава не знам какви слепци, пишувам ја инферно не, он ми вика „океј, ајл трај“. Играме трејн, 5в2 со ножовите и губеме. Еден руски слепец „омг нуб тим гг“. Губеме прва рунда и оде дисконект. И за кој кур да играм кога сам со себе си зборам, а другите ќутат?
Исти гомна се секаде ако идеш солоQ.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Месецов ЕСЕА платив, ни една партија не ми се погоди да има лоша комуникација или откажување, пцуење, карање после две изгубени рунди, многу боље игра има, сите разбираат, сите комуницираат, сите се трудат.. У последно време чудно и меч-мејкинг некако океј ми се паѓа, дали ради ова prime што го направија, па нема smurfs и читери

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Кој го правдаше фејсит од тука?

Пуштив сабајле да видам шо чудо е. Првата ја победивме 16-3, ја капитен. Сите 5 души комуникација на ниво, џоа Гет_Рајт на стрим да го гледам. У тимот бевме МГЕ, ЛЕМ, Суприм, ГН3 и последниот не кажа. Викам еј јако ова бе и ај уште една. Ми дава не знам какви слепци, пишувам ја инферно не, он ми вика „океј, ајл трај“. Играме трејн, 5в2 со ножовите и губеме. Еден руски слепец „омг нуб тим гг“. Губеме прва рунда и оде дисконект. И за кој кур да играм кога сам со себе си зборам, а другите ќутат?
Исти гомна се секаде ако идеш солоQ.
Многу лош пристап имаш што споредуваш ММ ранкови со Фејсит, Есеа... и др. Иначе фејсит фрее (n) од мене. Есеа е права ствар. (y)

Не-го-знам

svetac ivan iscelitel
Член од
3 мај 2015
Мислења
611
Поени од реакции
452
Кај можам да играм со VAC ? И btw има на ЕСЕА 64 тик ?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Многу лош пристап имаш што споредуваш ММ ранкови со Фејсит, Есеа... и др. Иначе фејсит фрее (n) од мене. Есеа е права ствар. (y)
И двете се бесплатни? Шо не треба да споредувам?

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
И двете се бесплатни? Шо не треба да споредувам?
Мм ранковите се ставени само за јачање его.. и воопшто кога некој ќе почне да дискутира за тоа кој каков ранк имал ми се повраќа, поготово на пуг. Порано се знаеше на 1.6 немаше ни ранк ни бутур, или те бива или чорба. Луѓево премногу се замараат за своите ранкови, и тоа води кон флејамнје и токсиди... Имаш пишано дека си играл фејсит со микс ранкови, што многу често се случува и у Мм, само на фејсит тоа не го гледаш и подобро е така... Помалце замарање за ранкови повќе посветеност на играта = профи.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Мм ранковите се ставени само за јачање его.. и воопшто кога некој ќе почне да дискутира за тоа кој каков ранк имал ми се повраќа, поготово на пуг. Порано се знаеше на 1.6 немаше ни ранк ни бутур, или те бива или чорба. Луѓево премногу се замараат за своите ранкови, и тоа води кон флејамнје и токсиди... Имаш пишано дека си играл фејсит со микс ранкови, што многу често се случува и у Мм, само на фејсит тоа не го гледаш и подобро е така... Помалце замарање за ранкови повќе посветеност на играта = профи.
Само за его или се напраени според елото кое си го праеш уз играње? Завршие партија, даде ми exp и гасам од конзола. Прајм е раат, али кога плескам нон-прајм е ужас. And by uzhas, I mean it. Симнам после демото и фино лепо гледаш дека топ фрагерот цело време те гледа на икс реј, ни држе некој агол ни стрејфпик ни ништо.

Член од
1 декември 2013
Мислења
86
Поени од реакции
86
Во петокот ми дропнаа две кутии од есл цббле и мираж мислам, и ги продадов одма. Има брз начин да подигнам пари од стим, или да ги ставам на коцка директно?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Во петокот ми дропнаа две кутии од есл цббле и мираж мислам, и ги продадов одма. Има брз начин да подигнам пари од стим, или да ги ставам на коцка директно?
Едино некој ако сака игра некоја па да му ја купеш и дадеш како гифт, а он тебе пари у рл. Или купи некој скин и продај го за ќеш. :)

Член од
16 јуни 2013
Мислења
418
Поени од реакции
344
Постои начин за вадење пари од стим, ама провизии ќе те утепаат... Ставање на коцка ти е најглупа работа. поз.

Kajgana Shop

На врв Bottom