Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Како ви одат дропојве значи ц ц ц ц ц
КУРАЦ секој турнир добивам.

Да, ама од Валв има диригирање на квантитетот на скиновите кои воедно ја зголемуват / намалуват цената, зависи од работите. Нема лупхол тука, ако сакаш некој скин, даваш некое евро за него и имаш го. Исто е и Југо и Ауди, и со скин и без скин. Али кога ќе дојде некој од Долно Коњаре кога ќе почне да зборе дека виртуелните пиксели немат вредност почнувам да мислам дека човекот секоја сабота иде на бајачка. к.
Тоа е ирелевантно. Башка
Дали Valve ти ги продава скиновите? Не.
Дали може да ти паднат додека играш? Да. (автоматски губат вредност)
Дали на скиновите можеш да направиш cash-out директно преку Valve (или преку сајтовите за коцкање)? Не, и никогаш нема да може (не се наменети за тоа). Автоматски целиот процес за коцкање губи поента.

Се моли @old_School_mk да се врати во Долно Коњаре.
Се моли @Anon да ги отвори очите и да види во кој свет живее.

Човеку, едноставно е. Ако сакаш некој скин, купуваш го и не те интересира неговата вредност дали ќе падне или не. Ако сакаш да се коцкаш, купуваш некој скин, менуваш го за кредити/дијаманти/парички/ватевр, умножуваш ја вредноста и имаш... Уствари немаш ништо, секако ќе ги изгубеш и тие.

Човеку, едноставно е. Ако сакаш некој скин, купуваш го и не те интересира неговата вредност дали ќе падне или не. Ако сакаш да се коцкаш, купуваш некој скин, менуваш го за кредити/дијаманти/парички/ватевр, умножуваш ја вредноста и имаш... Уствари немаш ништо, секако ќе ги изгубеш и тие.
Дали откако ќе добиеш на коцкањето можеш да ги замениш тие кредити/дијаманти/парички/ватевер за вистински пари директно од сајтот?

@old_School_mk прекини да се објаснуваш
Ниту ти не ми одговори на прашањето. Дали од тие сајтови за "коцкање" на скинови може да се повлечат пари? Значи директно од нив да ти стигнат пари на сметка.

Ниту ти не ми одговори на прашањето. Дали од тие сајтови за "коцкање" на скинови може да се повлечат пари? Значи директно од нив да ти стигнат пари на сметка.
Нема што да ти одговорам јас на прашањето што си го поставуваш со другиот. Не ве ни читам затоа што не ме интересираат тие скинови, премногу ретардирани детски работи ми се и дополнително не ме интересира таа grey area.
Јас со ова на некој начин ти одговорив на првото прашање што ми го постави мене.

Нема што да ти одговорам јас на прашањето што си го поставуваш со другиот. Не ве ни читам затоа што не ме интересираат тие скинови, премногу ретардирани детски работи ми се и дополнително не ме интересира таа grey area.
Јас со ова на некој начин ти одговорив на првото прашање што ми го постави мене.
Океј, нека е така. Ќе видиме што ќе испадне со случајов.

hint: ништо

Не можат. Но можиш да се „коцкаш“ да си земиш скин и да го ставиш на OpSkins или BitSkins.

Не можат. Но можиш да се „коцкаш“ да си земиш скин и да го ставиш на OpSkins или BitSkins.
И да чекаш некој да ти го купи. Ниту OPSkins, ниту BitSkins ќе ти дадат пари за скинот, туку они се само "посредници". Значи пак не можеш да направиш cash-out.

Како ви одат дропојве значи ц ц ц ц ц
КУРАЦ секој турнир добивам.
го гледам секој меч и ингејм и на твич (различни акаунти) и неам добиено ниту еден дроп, додека другарче има гледано само еден коблстон меч и има добиено кутија... незнам.

Рандом е. Не знам шо е чудно тука. Претходнио турнир шо беше пишувам му на другарче дека не мора цс да ти е пуштена, пушти само твич и оди дека сакаш, не мораш да дремеш на компјутер. Утредента ми праќа слика со дроп од мираж, треин и цббле. :confused:
Мене ова ми е четврти (или петти) турнир и до сеа инферно, даст и цббле ми има само дадено. Од прва до последна ми се „гледани“.

Мене секој Мајор ми дропа по нешто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom