Се моли @old_School_mk да се врати во Долно Коњаре.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е ирелевантно. БашкаДа, ама од Валв има диригирање на квантитетот на скиновите кои воедно ја зголемуват / намалуват цената, зависи од работите. Нема лупхол тука, ако сакаш некој скин, даваш некое евро за него и имаш го. Исто е и Југо и Ауди, и со скин и без скин. Али кога ќе дојде некој од Долно Коњаре кога ќе почне да зборе дека виртуелните пиксели немат вредност почнувам да мислам дека човекот секоја сабота иде на бајачка. к.
Се моли @Anon да ги отвори очите и да види во кој свет живее.Се моли @old_School_mk да се врати во Долно Коњаре.
Дали откако ќе добиеш на коцкањето можеш да ги замениш тие кредити/дијаманти/парички/ватевер за вистински пари директно од сајтот?Човеку, едноставно е. Ако сакаш некој скин, купуваш го и не те интересира неговата вредност дали ќе падне или не. Ако сакаш да се коцкаш, купуваш некој скин, менуваш го за кредити/дијаманти/парички/ватевр, умножуваш ја вредноста и имаш... Уствари немаш ништо, секако ќе ги изгубеш и тие.
Ниту ти не ми одговори на прашањето. Дали од тие сајтови за "коцкање" на скинови може да се повлечат пари? Значи директно од нив да ти стигнат пари на сметка.@old_School_mk прекини да се објаснуваш
Нема што да ти одговорам јас на прашањето што си го поставуваш со другиот. Не ве ни читам затоа што не ме интересираат тие скинови, премногу ретардирани детски работи ми се и дополнително не ме интересира таа grey area.Ниту ти не ми одговори на прашањето. Дали од тие сајтови за "коцкање" на скинови може да се повлечат пари? Значи директно од нив да ти стигнат пари на сметка.
Океј, нека е така. Ќе видиме што ќе испадне со случајов.Нема што да ти одговорам јас на прашањето што си го поставуваш со другиот. Не ве ни читам затоа што не ме интересираат тие скинови, премногу ретардирани детски работи ми се и дополнително не ме интересира таа grey area.
Јас со ова на некој начин ти одговорив на првото прашање што ми го постави мене.
И да чекаш некој да ти го купи. Ниту OPSkins, ниту BitSkins ќе ти дадат пари за скинот, туку они се само "посредници". Значи пак не можеш да направиш cash-out.Не можат. Но можиш да се „коцкаш“ да си земиш скин и да го ставиш на OpSkins или BitSkins.
го гледам секој меч и ингејм и на твич (различни акаунти) и неам добиено ниту еден дроп, додека другарче има гледано само еден коблстон меч и има добиено кутија... незнам.Како ви одат дропојве значи ц ц ц ц ц
КУРАЦ секој турнир добивам.
дај си влакно од газето...Мене секој Мајор ми дропа по нешто...