Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Да имав среќа ќе ми се паднеа на двата акаунта, не на другарче. :(

Отепав го од молење да пуште стрим да гледа, нека ставе на мобајл и нека брка работа. Првите два дена стим профилот не му бил линкнат со твич и ништо. Третиот ден му паѓа инферно, вчера му падна кобл и мираж. Вика и сеа шо да правам со овие, како да ги отворам. :( :( :(
Вика ми „а бе погледав малку Астралис - Фнатик и овие Фнатик појма немат, емати нубовите емати.“ :D

Знаете шо е најжално, шо не игра компетитив, само детмеч. :place:
Све само на такви се паѓа .. мене дроп од лани не ми има паднато последно авп пит вајпер што ми се падна со тогашна вредност од 5евра ..

А дава дропови ако гледаш дирекно на МЛГ ?

ahhhh .....snimka jas ke gledam.....do 22:00 sum na rab.....tuku koj e poupaten....na gift cs go....ako potrosam 5 usd ....ke mi otkluci se ,market add frn etc isto kako da sum ja kupil ili ostanuvaat nekoi raboti nedostapni

Приметивме го. Сеа па го дадеа у кадар и Андерс "Did someone bring the Macedonian flag in the grand finals?"

Ауу тотално заслужено за ЛГ како играа алал да им е .. Едвард многу слабо играше вечерва за разлика од тоа како го изигра турниров . Фолен братот ги отепа со снајперот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom