Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Each G2000, земи ги од АлиЕкспрес, 1100 денари.
Thank me later.
Имам сменето многу слушалки, имам користено Сенхајзер па ги продадов, па Сиберија, од евтините А4 и Филипс, Сони ама од сите овие поевтини моментално ги користам овие што ти ги препорачав и сум изненаден од квалитет на звук, микрофон општо у глобала од слушалкиве за тие пари ептен вредат. Ги ставан на ранк на Сиберија, скоро и да нема никаква разлика во квалитет на звук само што Сиберија имаат многу подобар дизајн.

+1

Ги имам истиве, презадоволен!

1f31198ea4.jpg

Како знаеш дека ти прекурчила играта :)

Инаку, гледаше некој Liquid vs LG прееска? Толку огромен facepalm направив после 2те утакмици што не се опишува ни со слика. Срамотилаци.

1f31198ea4.jpg

Инаку, гледаше некој Liquid vs LG прееска? Толку огромен facepalm направив после 2те утакмици што не се опишува ни со слика. Срамотилаци.

Фејспалм кога на перфектно добра рунда за победа (15-14) изгубија НА ВРЕМЕ..... на Major турнир....!!! Реатрдирани американци.

Фејспалм кога на перфектно добра рунда за победа (15-14) изгубија НА ВРЕМЕ..... на Major турнир....!!! Реатрдирани американци.
Моментот кога имаа 20 рунди шанси да ги победат ЛГ 2-0 у мапи. Кретеништа скапани.

Dobro e rekov samo jas go pratam turnirov ama imalo i drugi :D.
Inace ova bese momentot koga ja fatija udolnicata amerive a voedno i moment na majorov:I so auto sniperot na cache gi ispostra.

Како не следиме, го пратам целиот турнир а слабо пишувам на темава.
Ми се направи голем ќејф за Ликвид кога ги избушија оние прасињата JW и flusha, најантипатични фаци у гејминг сцена ама денес многу лошо играа.
Утре ќе биде ептен јако финале, ама мислам Нави ќе тепаат, ептен јако играат.

Иначе колку само се развива брзо сценава на ЦСГО, зборам општо за гледаност, турнири и продукција. Да не зборам колку се само забавни овие на analyst desk и слично. Како некој што игра League of Legends 5 години и што ја прати ЛОЛ про сцената, кантеров ми е многу, многу поинтересен за гледање отколку било која друга игра. А и респект за Валве што GOTV го направија на 128 tick rate и најдобар spectator mode ever seen.

Ми се направи голем ќејф за Ликвид кога ги избушија оние прасињата JW и flusha, најантипатични фаци у гејминг сцена ама денес многу лошо играа.

Иначе колку само се развива брзо сценава на ЦСГО, зборам општо за гледаност, турнири и продукција. Да не зборам колку се само забавни овие на analyst desk и слично. Како некој што игра League of Legends 5 години и што ја прати ЛОЛ про сцената, кантеров ми е многу, многу поинтересен за гледање отколку било која друга игра. А и респект за Валве што GOTV го направија на 128 tick rate и најдобар spectator mode ever seen.
Kolku samo se soglasuvam za vtoriot del od postot. Iako 3 godini kako ne pratam lol pro scena,poso pocnav da igram a voedno i da pratam dota 2, produkcijava, analiticarive i komentatorive vo cs go mislam se vrvot vo toj pogled vo e-sports. Dzabe tolku golemi prize pooloj na turnirive vo dota2 koga fun i entertainment faktorot e nekolku nivoa podolu od ovaj na cs go.

CS:GO e shitot za turniri. I ushte mi e krivo za Liquid shto choke-naa povekje od Astralis. AMA, vo sekoe losho ima i dobro. Poznanik od Francija samo shto dobi Stattrak FN M9 Bayo Marble Fade + nekoi 300 eura odozgora vo 5-6 utakmici betanje na majorov.

1f31198ea4.jpg

C9 vs fnatic all over the place :D americka rabota :D[DOUBLEPOST=1459667654][/DOUBLEPOST]

Sosema vo pravo si , a se sekavam uste lani na twitch ne mi idi sea bash koj kaza vo toj moment dali moe ili summito ili nekoj drug...."vo 2016 pocnuva erata na kanterot"
Sekoj turnir se podobar i podobar..
A momcite na analyst deskot, se edna prichina plus za sledenje na turnirite..
Thorino zver, janko istotaka
A komentatori henryG i sadokist . Kraj

Последно уредено:
Sakam Luminosity da pobedat od pricina sto igraat mnogu ubav timski kanter i sto do pred 1 godina ne bea nikoj i nisto nemaa ni pari da otidat za na Katowice 2015 a godinava igraat finale za 1 million dolari, toa pokazuva kolku deckite se spremni i motivirani da go osvojat turnirov

zieVNJk.png

YEA BITCH, MAJORS! :kafence:

EU > NA. Конечно слепците од НАВИ да земат некој турнир, овие Луминосити ми се ептен антипатични со исклучок на Фолен. Другарчето е БОГ!

zieVNJk.png

EU > NA. Конечно слепците од НАВИ да земат некој турнир, овие Луминосити ми се ептен антипатични со исклучок на Фолен. Другарчето е БОГ!
Хахахах си изнасобрал дропови, мене ни трејдинг кард ми нема дадено.

zieVNJk.png

Gazo da ti izedam sreka da mi podades[DOUBLEPOST=1459697688][/DOUBLEPOST]LG ALL IN, i da izgubat krivo nema da mi bidi..5e skins tolku imam haha

Да имав среќа ќе ми се паднеа на двата акаунта, не на другарче. :(

Отепав го од молење да пуште стрим да гледа, нека ставе на мобајл и нека брка работа. Првите два дена стим профилот не му бил линкнат со твич и ништо. Третиот ден му паѓа инферно, вчера му падна кобл и мираж. Вика и сеа шо да правам со овие, како да ги отворам. :( :( :(
Вика ми „а бе погледав малку Астралис - Фнатик и овие Фнатик појма немат, емати нубовите емати.“ :D

Знаете шо е најжално, шо не игра компетитив, само детмеч. :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom