Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ima paypal[DOUBLEPOST=1458983152][/DOUBLEPOST]A dal prodava nekoj nesto za real pari ? 70-80% pomalku od steam marketot? Zainteresiran sum za blue steel ili bayonet ili flip knife
Ne sum razgleal shto kako, no drugari od klas mi kazhuvaat deka na nekoja makedonska facebook grupa za csgo, ima nekoj shto redovno shitka nozhevi za RL pari. Probaj razgledaj.

Cash out na parite nope, samo plakanje :D[DOUBLEPOST=1459021285][/DOUBLEPOST]
Ne sum razgleal shto kako, no drugari od klas mi kazhuvaat deka na nekoja makedonska facebook grupa za csgo, ima nekoj shto redovno shitka nozhevi za RL pari. Probaj razgledaj.
Imash linkche ?
Imash linkche ?

Не знаев дека може да добиеш компетитив колдаун ако кикнеш многу соиграчи во една недела .. каква среќа имам се мора да има по некој почетник во тим .

Почетници не кикнувам туку помагам им. Знам дека ќе нè бањат 16-2 ама па и среќен шо сум помогнал на некој колку-толку. До сеа два пати ми се има случено да се паднам со некои кои имаат едвај 20 саати и да не знаат на кај терат. Да се штрумфови ќе биде очигледно ама не, гуштери. До сеа два пати така. :D

А јас пак ептен се нервирам .. па јас компетитив почнав да играм кога имав над 40 сати изиграно , мора прво да ја сватиш играта па после да играш саглам , али кога ќе чујам руси одма ми се креваат нервиве пред 3 дена играв најдобар меч ми се падна добри дечки со мене плус сите зборуваа англиски и сите одеа како што ќе се договоревме , вака прееска на мираж јас фрлам чадна на кратко и им викам фрлете конектор и да одиме Б тој идиотот што го кикнав оди на А низ чадна . прва рунда дефјузира бомба и ја пушти на сред дифјуз и нормално изгубивме ..

Почетници не кикнувам туку помагам им. Знам дека ќе нè бањат 16-2 ама па и среќен шо сум помогнал на некој колку-толку. До сеа два пати ми се има случено да се паднам со некои кои имаат едвај 20 саати и да не знаат на кај терат. Да се штрумфови ќе биде очигледно ама не, гуштери. До сеа два пати така. :D
Исто :D
Го гледам се мачи во теков на мечот и му викам на teamspeak , come with me ill show u some tricks :D[DOUBLEPOST=1459327794][/DOUBLEPOST]Дечки дај препорачете ми некои добри слушалки до кај 2000 денари :D и да е некоја 500ка плус не ми смета...тој ми е буџетот :D и од каде би можел да ги набавам :) се напрегам со едни од 450 денари, ниту сука бљатот не ми е течен.
за маус A4Tech X7-748K ми е прилично легнат, а и задоволен сум прилично доста..

Последно уредено:
Исто :D
Го гледам се мачи во теков на мечот и му викам на teamspeak , come with me ill show u some tricks :D[DOUBLEPOST=1459327794][/DOUBLEPOST]Дечки дај препорачете ми некои добри слушалки до кај 2000 денари :D и да е некоја 500ка плус не ми смета...тој ми е буџетот :D и од каде би можел да ги набавам :) се напрегам со едни од 450 денари, ниту сука бљатот не ми е течен.
за маус A4Tech X7-748K ми е прилично легнат, а и задоволен сум прилично доста..
За добри слушалки сум слишнал дека Sennheiser се најдобри, мислам ги има во тнт околу 2-3k ден се.. Јас веќе 5 години имам Sony MDR ZX600... слушалките се коска не се за потценување, стварно се добри... е сега ако сакаш можеш и на gaming варијанта да идеш.. steel-series, razer, cm storm... мада јас ако би купувал би одел на варијанта Sennheiser или Sony.

За добри слушалки сум слишнал дека Sennheiser се најдобри, мислам ги има во тнт околу 2-3k ден се.. Јас веќе 5 години имам Sony MDR ZX600... слушалките се коска не се за потценување, стварно се добри... е сега ако сакаш можеш и на gaming варијанта да идеш.. steel-series, razer, cm storm... мада јас ако би купувал би одел на варијанта Sennheiser или Sony.
тенкју, инаку за тие од Сони баш ги разгледував во амц, не се лоши стварно ноо не ми делуваа некако ко за гејминг, па ги исфрлив како потенцијални :D ама ќе размислам[DOUBLEPOST=1459335011][/DOUBLEPOST]кога ги ра
тенкју, инаку за тие од Сони баш ги разгледував во амц, не се лоши стварно ноо не ми делуваа некако ко за гејминг, па ги исфрлив како потенцијални :D ама ќе размислам
згледував немаа микрофон ми се чини , или сепак имаат ?

тенкју, инаку за тие од Сони баш ги разгледував во амц, не се лоши стварно ноо не ми делуваа некако ко за гејминг, па ги исфрлив како потенцијални :D ама ќе размислам[DOUBLEPOST=1459335011][/DOUBLEPOST]кога ги ра

згледував немаа микрофон ми се чини , или сепак имаат ?

Зависи колкав буџет имаш на располагање доколку имаш над 10,000 денари јас ти препорачувам да си земеш Sennheiser Game Zero, убедливо најубава и најдобра слушалка за гејминг и воопшто за кантер, доколку си приближно до 10.000 денари имаш во сет за 7000 HyperX Cloud II убедливо доста добра слушалка за тие пари и доста професионалци ја фураат што значи дека е добра барем јас до сеа неам слушнато некој да се жали од нив.Ако си до 50 евра буџет земи си најубаво Steel Series Siberia 150 или 200.Ако ништо друго барем ти препорачувам да си земеш слушалки кој што се стриктно правени за гејминг, неможе команија како Sony за игри да вади поубав звук тоа верувајми сум имал и сум играл на "евтини" слушалки и можам да ти кажам за џабе само пари ке фрлаш.Од кога ги земав Steel Series 9H секоја друга слушалка сто ке ја ставам на глава ми е шит.Кога станува збор за периферија веруј се купува тоа што е квалитетно

Зависи колкав буџет имаш на располагање доколку имаш над 10,000 денари јас ти препорачувам да си земеш Sennheiser Game Zero, убедливо најубава и најдобра слушалка за гејминг и воопшто за кантер, доколку си приближно до 10.000 денари имаш во сет за 7000 HyperX Cloud II убедливо доста добра слушалка за тие пари и доста професионалци ја фураат што значи дека е добра барем јас до сеа неам слушнато некој да се жали од нив.Ако си до 50 евра буџет земи си најубаво Steel Series Siberia 150 или 200.Ако ништо друго барем ти препорачувам да си земеш слушалки кој што се стриктно правени за гејминг, неможе команија како Sony за игри да вади поубав звук тоа верувајми сум имал и сум играл на "евтини" слушалки и можам да ти кажам за џабе само пари ке фрлаш.Од кога ги земав Steel Series 9H секоја друга слушалка сто ке ја ставам на глава ми е шит.Кога станува збор за периферија веруј се купува тоа што е квалитетно
Thanks[DOUBLEPOST=1459611451][/DOUBLEPOST]
10k se mn , do 50e mozi

Thanks[DOUBLEPOST=1459611451][/DOUBLEPOST]
10k se mn , do 50e mozi
Each G2000, земи ги од АлиЕкспрес, 1100 денари.
Thank me later.
Имам сменето многу слушалки, имам користено Сенхајзер па ги продадов, па Сиберија, од евтините А4 и Филипс, Сони ама од сите овие поевтини моментално ги користам овие што ти ги препорачав и сум изненаден од квалитет на звук, микрофон општо у глобала од слушалкиве за тие пари ептен вредат. Ги ставан на ранк на Сиберија, скоро и да нема никаква разлика во квалитет на звук само што Сиберија имаат многу подобар дизајн.
Blue-Orange-EACH-G2000-Over-ear-Game-font-b-Gaming-b-font-font-b-Headphone-b.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom