Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Erm... знаеш дека можеш да смениш избор на мапи, така?Ја почнав ова, али не ми се свиѓа што цело време dust2 се игра.
Знам на competitive дека може, али сеа сум на она почетноно и рандом се играат, па сите dust2 ја гласаат цело времеErm... знаеш дека можеш да смениш избор на мапи, така?
Мала рецензија за слушалкиве, до сеа во кантеров неам стеано подобра слушалка која што ми има извадено толку добар и чист звук за кантер ( посебно за фоотстепс и за гунсоунд) дизајнот на слушалките е феноменален можам комотно да ги носам 12 саати и да не ме болат ушите.Nosecanceling-от е исто така феноменалнен при бидејки самата слушалка ствара вакум кога ке ги ставиш на уши и звуци од надвор не се слушаат ич ( голема предност ако си на лан или во нет кафе ) Е сеа имам една многуууу голема забелешка кај слушалкиве кога станува збор за микофонот изгледа SteelSeries премногу се фокусирале на звукот што кога стигнале дизајнерите да го праат микофонот си рекле е ај сеа ке се замараме лупни таму било каков mic. До толку не е лош да шушти или ама самиот микрофонт има Crosstalk тоа е кога јас зборам и држам копче на teamspeak или mummble доколку некој друг збори све се слша од мојот микрофон ( музика претежно ) Само тоа не ми се свиѓа кај слушалкиве иначе све друго вреди за 200 евра да лупнеш на нив и знаеш дека нема потреба со години да се замараш за соундСе поштува добра слушалка за CSGO, без квалитетна слушалка не се игра како што треба. Другариве мои имаат огромна предност во однос на мене ради опрема, слушали, маус, падови, ја играм на слушалки за музика, оние за телефон и ситни звуци ко блицови, кога ми иде од некаде некогаш ги регистрира, некогаш не. Али на пат се слушалки од Кина, ќе се гине на кантер![]()
True Sennheizer G4me Zero се за мене најдобри слушалки евер. Ама и 9H до некаде се на рамниште на Сенхајзер така да јас сум задоволен ептен од слушалицаваЗа 200 евра ниту една слушалка освен професионална Sennheiser не вреди, no hard feelings.
So zdravje da si kilasod strana na pc oprema zadovolen sum so ona sto go imam , se zivee
zastediv parica si kupuvam skin dobar ( noze )
Tab, klik na nikot i block cominication[DOUBLEPOST=1452075141][/DOUBLEPOST]Добро бе има ли и кај е ебаното mute копче, преку кур од децава руски, не можам да слушам ништо друго освен нив.
Ako igrash casual settings negde bi trebalo voice volume ness 0 namestiTab, klik na nikot i block cominication