Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја почнав ова, али не ми се свиѓа што цело време dust2 се игра.

Erm... знаеш дека можеш да смениш избор на мапи, така?
Знам на competitive дека може, али сеа сум на она почетноно и рандом се играат, па сите dust2 ја гласаат цело време :(

Епа момци ајде среќна нова година убаво да си поминете каде и да славите и се надевам во наредната година со повише фрагови и со помалце нервози у мечмејкинг Kappa. Ја пошо бев добар годинава денес ми стигна еден убав поклон за под елка директно од Данска ( иако сум старо магаре од 25 год lol на слушалкиве се радуев ко дебело дете у слаткарница )

x7gm6Qo.jpg

iOlkGBF.jpg

Се поштува добра слушалка за CSGO, без квалитетна слушалка не се игра како што треба. Другариве мои имаат огромна предност во однос на мене ради опрема, слушали, маус, падови, ја играм на слушалки за музика, оние за телефон и ситни звуци ко блицови, кога ми иде од некаде некогаш ги регистрира, некогаш не. Али на пат се слушалки од Кина, ќе се гине на кантер :D

Се поштува добра слушалка за CSGO, без квалитетна слушалка не се игра како што треба. Другариве мои имаат огромна предност во однос на мене ради опрема, слушали, маус, падови, ја играм на слушалки за музика, оние за телефон и ситни звуци ко блицови, кога ми иде од некаде некогаш ги регистрира, некогаш не. Али на пат се слушалки од Кина, ќе се гине на кантер :D
Мала рецензија за слушалкиве, до сеа во кантеров неам стеано подобра слушалка која што ми има извадено толку добар и чист звук за кантер ( посебно за фоотстепс и за гунсоунд) дизајнот на слушалките е феноменален можам комотно да ги носам 12 саати и да не ме болат ушите.Nosecanceling-от е исто така феноменалнен при бидејки самата слушалка ствара вакум кога ке ги ставиш на уши и звуци од надвор не се слушаат ич ( голема предност ако си на лан или во нет кафе ) Е сеа имам една многуууу голема забелешка кај слушалкиве кога станува збор за микофонот изгледа SteelSeries премногу се фокусирале на звукот што кога стигнале дизајнерите да го праат микофонот си рекле е ај сеа ке се замараме лупни таму било каков mic. До толку не е лош да шушти или ама самиот микрофонт има Crosstalk тоа е кога јас зборам и држам копче на teamspeak или mummble доколку некој друг збори све се слша од мојот микрофон ( музика претежно ) Само тоа не ми се свиѓа кај слушалкиве иначе све друго вреди за 200 евра да лупнеш на нив и знаеш дека нема потреба со години да се замараш за соунд

За 30 евра имате квалитетен Зенхајзер у тнт ит маркет. Зборам за слушалка која четири години ни да чуе, а за цс е приќа сама по себе.

За 200 евра ниту една слушалка освен професионална Sennheiser не вреди, no hard feelings.
True Sennheizer G4me Zero се за мене најдобри слушалки евер. Ама и 9H до некаде се на рамниште на Сенхајзер така да јас сум задоволен ептен од слушалицава

So zdravje da si kilas :D od strana na pc oprema zadovolen sum so ona sto go imam , se zivee :D zastediv parica si kupuvam skin dobar ( noze )[DOUBLEPOST=1451756821][/DOUBLEPOST]
So zdravje da si kilas :D od strana na pc oprema zadovolen sum so ona sto go imam , se zivee :D zastediv parica si kupuvam skin dobar ( noze )

A da potenciram godina sum postar od tebe haha :D blue steel here i come stom si dojdam od ng :D

Добро бе има ли и кај е ебаното mute копче, преку кур од децава руски, не можам да слушам ништо друго освен нив.

Добро бе има ли и кај е ебаното mute копче, преку кур од децава руски, не можам да слушам ништо друго освен нив.
Tab, klik na nikot i block cominication[DOUBLEPOST=1452075141][/DOUBLEPOST]
Tab, klik na nikot i block cominication
Ako igrash casual settings negde bi trebalo voice volume ness 0 namesti

Иначе пред пола саат почнав competitive. Најјак бев у играта и тепавме со една предност, едвај гз спасивме. И нормално не добив награда.

Засега импресии, не ми е поинтересно од lol, али бољи сум тука него таму :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom