Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Random e dropot nema vrska toa u nedela moze 5 moze ni eden zavisi kolku igras, klucevi ne dropa

Добро шо е со играва. Од MGE до GNM за една недела. Ме боле стап шо ранг сум али пола со овие шо се голд нова немаат гејм сенс ебаго или у превод 12 годишни деца. Па и бетер.

Е ваков ранк систем сакав а не бустани глобали и супреме шо немаа појма, паднбв од глобал на супреме после 4 тепани и 1 изгубена шо мислам и дека не е баш убаво, ама играм со и против јаки играчи, имам 6 тепани по ред сеа у супреме и уште неможам да кренам, ама квалитетна игра бајо мој...

И колку итеми можи мах да ти се падна во една недела?
И дали се паѓаат и клучеви?
ednash vo nedelata, denot na koj sto si go kupil cs go..primer sekoja sreda e kaj mene.[DOUBLEPOST=1451310701][/DOUBLEPOST]Искуства од cs go lottery ?
купив скинови пред недела дена за 10 евра, и чекав да помин трејд периодот па да си ја пробам среќата..

"Drops are timed, and they reset weekly. There is actually a site that counts down the reset if you Google it, believe it is every Thursday."
More info

Интересно. Со оглед на тоа што последниве 2-3 недели играв бајаги и имав балансирано победи и порази, но останав LE, сега испаѓа дека уствари ќе сум фател SFC ако не го сменеле системот :)

Но реално, требаше вакво поместување. Еден куп луѓе беа GE пред некое време и многу беше заситена таа група. Многу подобро е да се направи одделување помеѓу јаките играчи, отколку помеѓу слабите.

А уствари кога ќе размислам поубаво, скриншотов има многу смисла :)

25FD6397B98B695FAAC50816622846CBC19F3E1C

Последно уредено:
Пуздер ме направија викендов. се песосав.
Од глобал (2 месеци) , деранк на ЛЕМ..12 изгубени СО РЕД. 4 нотификации ми стасаа за читеришта шти ги банирале.
Одмарам до 4 јануари. поздрав. #протест ? хахахаха
Isto i so mene od global koj sto bev 6 meseci za 2 dena so 4 izgubeni i nersena padnav na suprime, a i toa sto igrata e na sale e katastrofa nevidena do sleden VAC wave ne treba da se igra mm

Sent from my D2203 using Tapatalk

Ја па мислев до мене е.. Паднав од LGE во DMG за 1 недела :DD Мада може и зошто играм нонстоп со музика :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom