Какви малери им пушти#FAZEUP!
:/Какви малери им пушти
ако ја сфаќаш играта и имаш добар тим да[DOUBLEPOST=1500656993][/DOUBLEPOST]бај д' веј за мејџоров мислам дека биг ќе освои ако од ск-астралис тепа астралис,астралис одат полуфинале иморталс ќе губат од биг и норт од вп,вп и биг ако се во форма вп ќе биде тешко ама не се сомневам многу јаки тактики имаат биг ако гледавте низ мејџоровДали сум про ако имам изиграно над 6 илјади саати?
Не верувам дека North ќе изгубат, VP се во многу лоша форма...[DOUBLEPOST=1500662388][/DOUBLEPOST]ако ја сфаќаш играта и имаш добар тим да[DOUBLEPOST=1500656993][/DOUBLEPOST]бај д' веј за мејџоров мислам дека биг ќе освои ако од ск-астралис тепа астралис,астралис одат полуфинале иморталс ќе губат од биг и норт од вп,вп и биг ако се во форма вп ќе биде тешко ама не се сомневам многу јаки тактики имаат биг ако гледавте низ мејџоров
Па ти со 6к саати треба да растураш, ако си под LEM со толку многу саати не си го губи времето веќе Не дека ранкот во MM е важен кога станува збор за skill-level ама сепак, не знам како играш така да..Дали сум про ако имам изиграно над 6 илјади саати?
Ич не му а мисли. Немаш инвестирано ништо.Ми падна сувејнир на кабл и го отворив... будала 27 евра за 0.15 ауто