Copa America 2011, Argentina

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Бразилциве од што беа мизерни само они денес можеа да ја избацат топката надвор од стадион иако тој е затворен.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Да да до тревата беше....дегени глупи,немаше ама баш никаква врска со тревата...а тој глупакот од тренер можеше да го стави ЦЕЗАР прв изведувач ...Робињо ,Гансо,Маикон чувај ги за зимница...тард.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Најлошо изведување на пенали. Ме потсети на пеналите помеѓу Андерлехт и Партизан од квалификациите за ЛШ минатата година.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Sega neka gradat ekipa za svetsko na nivna teritorija ama pak odnovo.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А приметивте дека марката на дресовите од судиите беше Penalty !? :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.675
:pos::pos::pos::pos:

Вчера се заебававте со Аргентина.. Ама од Аргентина барем САМО ЕДНА БУДАЛА од цел тим промаши и баш таа грешка ја реши утакмицата.. Иако Муслера беше фантастичен цел натпревар.. И едно е Уругвај, а друго Парагвај. :pos:
Ами Бразил?!?!?!?! НИЕДЕН папагал неможеше еден единствен гол да даде од пенал! Ако Муслера ги стави во џеб Аргентинците вчера, шо им направи Виљар на Бразилциве?????? Ги продаде на атпазар!!! :pos::icon_lol::icon_mrgr::tapp::pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Бразилциве можат комотно да одат на вулканизер за да им ги нацентрираат нозете:).

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Its annoying for players who started their career on muddy fields to complain about penalty spot when they don't score their shot.
and?

Не сум за Бразил ама живо ме интересираше што кур беше со тревата мислам дека неам видено до сеа така да "рипа" баш пеналтикот...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
and?

Не сум за Бразил ама живо ме интересираше што кур беше со тревата мислам дека неам видено до сеа така да "рипа" баш пеналтикот...
ок, еве и друго можно објаснување....
Exclusive: An Argentinian in a secret tunnel under the penalty spot was nicking the ball every time a Brazilian took a shot

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Kaj se sega fraerite sto mrcea deka bilo tapa prvenstvo i deka se znaelo finaleto Brazil-Argentina se vide deka kvalitet ima kaj site i vise nema preku nokj u finale.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Парагвај, ами како?! Зарем некој очекуваше нешто друго? Мене ме разочараа што работата не ја завршија во регуларните 90 минути, али ете, и такви работи се случуваат понекогаш. :icon_mrgr:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
А да ве прашам,Парагвај сосема заслужено е во полуфинале или имаа ОГРОМНА среќа ?

Kajgana Shop

На врв Bottom