Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Ливерпул нели се оттараси од играва ? :pos:

Ете срц ти пратив ацц. и пас.

Има +3 elite earings, +3 ring, +3 necky, +2 elite bow, +4 unique soc armor!

Епа ај со здравје шиткање/користење! :D

Иначе јас со брат ми сме веќе 1 година и 3 месеца на Eternity. :D

ПОЗДРАВ! :salut:

најлошо е шо е зараза....јбг тоа е позз Бертан ;)
btw некако сум нов на темава па кој игра на Sunshine освен Ливерпул нека каже

Porano igrav jas na sunshine ali mi sk*rci i sitnav sve po pola so 1 drugar... 1voto covece mi se vikase WesT_DeviL pa go sitnav, go kupiv boXer go sitnav x2 i nakraj go kupiv kviki i toj go sitnav i vo kar sum dosta pari:)) nvm nego koj igra uste neka se otkaze dur moze posto igrata e SRANJE. pozz

WesT_DeviL сум го играл и ја бате. :)

А чим си го играл боксер, може се знаеме, зш бев добар другар со тој што го играше боксер.

Btw ја сум бифши DeStRoYeR i ePiX! и сегашен ani_mkd.

Pozzzzzzz :)

Nikako da sfatite(za tie so igra) deka ta igra e mnogu glupa igra poglupa igra neam videno

ОК ^BarunO^, милион луѓе имаат кажано дека играта е глупава и дека ја играат главно деца под 15-16 години. Ама доста веќе, тоа си е нивен избор.. кога-тогаш ќе сфатат. Затоа, секој нареден сличен пост ќе го бришам без понатамошно објаснување.

ОК ^BarunO^, милион луѓе имаат кажано дека играта е глупава и дека ја играат главно деца под 15-16 години. Ама доста веќе, тоа си е нивен избор.. кога-тогаш ќе сфатат. Затоа, секој нареден сличен пост ќе го бришам без понатамошно објаснување.

Како прво, браво за предупредувањето, сакав и ја да му кажав два три збора, ама ај да не идам многу офф. :)

Како второ, играва ја играат и тинејџери, и 20+ годишњаци, и мужи со цела фамилиј. Така да не ја ограничувај според годините.

Како трето, секој нареден член што ќе пише лошо за играва на темава, на KOS ќе ми биде.

Највише македонци има на Nature - Sunshine не знам може некој пишал пред мене али нема везе. Ја сум 95 лвл на тој сервер и добро ми иде.. јес да по некад станува досадно:salut:

Највише македонци има на Nature - Sunshine не знам може некој пишал пред мене али нема везе. Ја сум 95 лвл на тој сервер и добро ми иде.. јес да по некад станува досадно:salut:

Име на каракерот ?

Ја сум Xtreme btw. :)

Не ја знам играва...А не ни сакам да ја имам :smir:

Ја не можам да си го напишам името Ливерпул ме нервира нешо тастатурава ај ке видам дали можам ја да те најдам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom