Conquer Online MMORPG

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
tonyslayer друже ти нуб си така да немаш право да збориш :). пиш некад на Mr.GlavatoR па ќе видиш со кој си имаш работа .. :)

Енивеј, играва е ок, коа немаш шо да праиш добра занимација е ..Sunshine ftw btw. :)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Играва ја играв едно 7 месеци, и тогаш буквално важи следново: I Don't have a life. Значи си го упропастуваш животот 100 процентно, ја баталив и сеа е супер :) Моментално брат ми игра нешто Нинџа, али нема шанса да почнам пак. Conquer е минато за мене :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
фул елитен фулл фри ајтеми....тапа си пер...
Супер 2 сок сдг/сдг +5 стрела супер 1 сок +5 сдг
елите 1 сок сдг +4 ланче супер 1 сок -3 +3 обецки елитни 1 сок +3 чизми и тапа а?Карактерот го продадив 300 евра.

Многу лош совет си му дал... не зборам за иди у брд и левелирај со арчер делот... зборам за собери 400К и накити се јуник... кај ке најдеш толку евтино бе? Боље нека седи со обични ајтеми дур не собере дирекно за супер и елит... ботски е да се праиш фул јуник, па фул елит па фул супер па фул супер 2 сокет.. праи се фул елит па дирекно фул 2 сокет супер :)
Да ама прво треба да крене 110 лвл за да ги купе поевтино.За мал лвл итеми односно до 70 за чизми ланче ринг и оружје до 47 лвл елитниот армор одат скапо.Односно по 3 мил за елитни оружја (ванда,полиакс,стрела,катана новите за нинџи,клуб,сворд и блејд) од 1-40.40-60 1.5 мил горенаведините без + и сокет.И од 60-70 по 800к.Арморите од први до 47 одат од 1мил за 1 лвл до 600к за 47.Ланче елитно до 112 лвл нека сонува освен ако не собере 5 милијони на нубски лвл каде го кинат од прва.Ринг елитен до 100 лвл тешко.Така да првен нека му зимат малку сила тиа у бирд а он нека биде уникатни итеми а после нека купуе појаки.За супер фул 2 сок или 1 сок тешко со пари работа.Само со арчер 130 лвл и стрела за 130 лвл супер 2 сок сдг/сдг +4 уник 1 сок армор сдг и супер +3 ринг.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Супер 2 сок сдг/сдг +5 стрела супер 1 сок +5 сдг
елите 1 сок сдг +4 ланче супер 1 сок -3 +3 обецки елитни 1 сок +3 чизми и тапа а?Карактерот го продадив 300 евра.
тапак, ај види што сум цитирал....ти рече фул елит си на нинџата бе извеан...сеа стрели ми вадиш...и ми забегуваш со тоа конкуер дијалектот...сдг/ндг/сдф...кажи Super Dragon Gem 15% att dmg

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
тапак, ај види што сум цитирал....ти рече фул елит си на нинџата бе извеан...сеа стрели ми вадиш...и ми забегуваш со тоа конкуер дијалектот...сдг/ндг/сдф...кажи Super Dragon Gem 15% att dmg
Види ли дека на пп ти пишав дека арчер продадив 300 евра?Епа тој е тој.И како може нинџа да носе стрела?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
RadzoR na etenirty e moj, se otkazav pred 2 godini.
126-129 war-war full soc 2socs
Tret najdobar fber na server oficalno.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Играва ја играв едно 7 месеци, и тогаш буквално важи следново: I Don't have a life. Значи си го упропастуваш животот 100 процентно, ја баталив и сеа е супер :) Моментално брат ми игра нешто Нинџа, али нема шанса да почнам пак. Conquer е минато за мене :)
Tvoj problem sho si no lifer... ja ja igrav 2 godini pa se si e ok, igrav 4 saati dnevno u prosek..osven petok..koa igram, idam u grad, si soagjam u 2 za na gw do 6 :) i spijam do 3 popladne..

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Tvoj problem sho si no lifer... ja ja igrav 2 godini pa se si e ok, igrav 4 saati dnevno u prosek..osven petok..koa igram, idam u grad, si soagjam u 2 za na gw do 6 :) i spijam do 3 popladne..
Абе ја си искачав и такви ствари се, не бев до толку забеган. Али друго е кога од школо например си доаѓаш и у памет ти е што побрзо да дојдеш дома да фатиш некој процент :D Онака, цело време се напињаш за играта...Јас играв по 7 саати дневно... Баталив и гитара и све, не вежбав доволно, после се чудев како некој толку се усовршил, а јас останав на исто ниво :) И го баталив Којкурот ( Conquer ) :pos:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Абе ја си искачав и такви ствари се, не бев до толку забеган. Али друго е кога од школо например си доаѓаш и у памет ти е што побрзо да дојдеш дома да фатиш некој процент :D Онака, цело време се напињаш за играта...Јас играв по 7 саати дневно... Баталив и гитара и све, не вежбав доволно, после се чудев како некој толку се усовршил, а јас останав на исто ниво :) И го баталив Којкурот ( Conquer ) :pos:
Ubao si naprail, igrata e SHIT sea.
CO 2 sux.
Da napraat TQ nekolku serveri od CO 1.0 dusha davam pak da ja igram, najbolje pvp ftp igrica beshe!
Ja delitnav CO 2.0 ushe pred 2 godini, ali ushe si go koristam forumot, najbolji forum e:) Skoro site se otkazani, veterani sho igrale po 4-5 godini, pagjaat LOM muabeti :)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе ново рипање имаат само нинџите :) Не сите... али пак еве се неам стаено недела дена на конкуер :) Си седат на офлајн ТГ уште имаат хевн блесинг :) Мада 15 саати одамна се пројдени ама ме мрзи да се стаам па :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Абе ново рипање имаат само нинџите :) Не сите... али пак еве се неам стаено недела дена на конкуер :) Си седат на офлајн ТГ уште имаат хевн блесинг :) Мада 15 саати одамна се пројдени ама ме мрзи да се стаам па :)
сите имаат ново скокање...сите скокаме како Large Female карактер, само побрзо...
И јас ум.Ја играм играва 2 години.Сега е се одлично за 4 дена нинџа нов карактер го накитив скоро фул елитен без сокет ми фалат уш ланче и 1 елитно орузје ама тоа наскоро ќе биде.
ја не измислив...
иначе ве зае*ав, не ви го даам карактерот, брат ми се нафати да игра :) ако се откаже ке ви пишам...

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
ПОВРАЌАМ...
Леле ич ич не ми се свиѓа играта...

Kajgana Shop

На врв Bottom