Kako shto gledam mnogumina se navlekle...milo mi e. Samo bas bi sakal nekoj da ocekuvam od vas na mojot server, ne sme mnogu makedonci ama odlicno se drzime eden kraj drug.Ne sum igral nekoja nedela a i koga igram ne igram intenzivno da receme den i nokj bez spienje tuku igram koga mi e dosadno a dokolku nekoj projavi zelba da zaigra na moj server slobodno neka me kontaktira ili pak dokolku nekoj posaka da menuva server neka go napravi toa na SnowWhite kade shto ima nekolku makedonci sto dobro se drzat eden so drug i Aquarius. Spored mene kolku sto znaam na Eternity ima makedonci poveke od kolku sho treba da receme ako te doznaat strancite deka si makedonec te tepaat kaj stignat a i obratno ako makedoncite doznaat deka ne si MK te mlatat do kaj te gledaat, spored mene i toa e dobro go opravduvam pkiranje stanuva interesno samo ke se nadovrzam da ako saka nekoj da doagja na ovie 2 serveri SnowWhite i Aquarius slobodno neka me kontaktira pa ke se dogovorime, na dvata serveri imam dosta dobri frendovi archeri reborn pa lesno ke ve izleveliraat na basiliks ili serpents.Poz