Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Фала што ме потесети. И јас сега ќе тргнам, до оваа продавничкава 1 литар да си зеам... Можеби и 2 =)
земи 2 по еден литар...или 4 по пола литро, поише пораки да пратиш

Сеа пратив,па да видиме шо ке се случи-за 1 мин и излвекување

Чекам полноќ да го пратам мојот прв код, се надевам ќе биде добитен. :tv:
Инаку, Брррррррррррррр. Ауу, рингтоновите на страната на Бррр Манија се ептен профи. Зараза. :vozbud:

Глупости ајде да видиме дали на некој форумдзија ке му се посреки и така се добива на секои 2 саати демек хаха абе глупости се ова и незз лошо ми е дефинирана главнава награда вика и-под тач а не и-пхоне (се извињавам што не напишав на енглески) да не дадат некое мп-4

Ниш од одвој код,сеа земав уште една ама кодот ке го испратам ноќеска после 3-00

hahaah gluposti ej na dva sati davaat eden a kolku pari ke zemat od porakite i od kokakolive se mu e presmetano samo da zarabotat ama nadezta posledna umira i lugevo prakat dali prakat i jas prakam od skopsko sakam kola na site ke vi dam po eden krug ako dobijam kola hahahaha duri togas ke se pram vazna e dobro de prajkaje ama ne pretervajte oti se mali sansite da padni a sekoj saka da mu padni:toe:

Глупости ајде да видиме дали на некој форумдзија ке му се посреки и така се добива на секои 2 саати демек хаха абе глупости се ова и незз лошо ми е дефинирана главнава награда вика и-под тач а не и-пхоне (се извињавам што не напишав на енглески) да не дадат некое мп-4

iPhone и iPod Touch се друга работа :)

бррррррррррр рекламата вришти бррррррррр само музиката малку ваља иначе :nesvest:

Луда работа.Тато земал пакет од малите кока коли

Искрено и јас воопшто не верував во ваквите наградни игри , ама ајде реков ке си ја пробам среќата :)
И после ко ја видов пораката не можев да се соземам хехехе
Урлав дома :) :) Ептен се прерадвав
А да не знај некој дали ке ги доделуваат наградите откако ке заврши наградната игра или порано ???? :)

Искрено и јас воопшто не верував во ваквите наградни игри , ама ајде реков ке си ја пробам среќата :)
И после ко ја видов пораката не можев да се соземам хехехе
Урлав дома :) :) Ептен се прерадвав
А да не знај некој дали ке ги доделуваат наградите откако ке заврши наградната игра или порано ???? :)

click

Добро, никој не добил уште?:tapp:

и колку дена и траеше?:pos2::pos2::pos2::pos2: ноу офенс:smir: џаст кидинг:helou:
Ау не знам.. Ако ова го имав напишано вчера, значи она добила завчера... И гледано според лекцијата биологија за добивањето, јас би рекол дека наградната игра кај неа ќе потрае до идната недела.:)
Инаку, игриве на кока-кола ако не се со собирање на капачиња, џабе е да се играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom