statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
земи 2 по еден литар...или 4 по пола литро, поише пораки да пратишФала што ме потесети. И јас сега ќе тргнам, до оваа продавничкава 1 литар да си зеам... Можеби и 2 =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
земи 2 по еден литар...или 4 по пола литро, поише пораки да пратишФала што ме потесети. И јас сега ќе тргнам, до оваа продавничкава 1 литар да си зеам... Можеби и 2 =)

Глупости ајде да видиме дали на некој форумдзија ке му се посреки и така се добива на секои 2 саати демек хаха абе глупости се ова и незз лошо ми е дефинирана главнава награда вика и-под тач а не и-пхоне (се извињавам што не напишав на енглески) да не дадат некое мп-4

Ептен се прерадвав
Искрено и јас воопшто не верував во ваквите наградни игри , ама ајде реков ке си ја пробам среќата
И после ко ја видов пораката не можев да се соземам хехехе
Урлав дома![]()
Ептен се прерадвав
А да не знај некој дали ке ги доделуваат наградите откако ке заврши наградната игра или порано ????![]()

Како не добил никој. Прееска другарка не дое со нас на трчање пошо имаше добиено. Вчера добила.Добро, никој не добил уште?![]()

Како не добил никој. Прееска другарка не дое со нас на трчање пошо имаше добиено. Вчера добила.![]()
Ау не знам.. Ако ова го имав напишано вчера, значи она добила завчера... И гледано според лекцијата биологија за добивањето, јас би рекол дека наградната игра кај неа ќе потрае до идната недела.и колку дена и траеше?:pos2::pos2::pos2::pos2: ноу офенс:smir: џаст кидинг:helou: