Coca Cola : Брррррррррррр!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Мореее, а ги даваат ли некаде сите добитници на ајподите ? Оти ако не ги даваат, од кај ќе знаеме дека некој добива, може они само објавуваат, а колку даваат е прашање..

www.brrmania.com.mk

Лажна е странава Coolzrock ја направи сега краде слики од профиливе и наоѓа имиња на форумџииве и гледа тука кои пратиле и ги става на сајтов дека сте добиле ајпод и ви бара 1000 денари пред да го испратат :wink:

Coolzrock од мојот код што му го пратив по приватна добил ајпод, ај честито ако ти се падне уште еден мој е, ок ? :(

Чекај бе не сум добил iPod :) Хахахаха.... А и да добиев немаше да пишам. А инаку ако даваат обичен, ќе се бунам јас. Ќе пријавам и на А1 и на незнам која телевизија. Ќе мора iPod Touch...

Чекај бе не сум добил iPod :) Хахахаха.... А и да добиев немаше да пишам. А инаку ако даваат обичен, ќе се бунам јас. Ќе пријавам и на А1 и на незнам која телевизија. Ќе мора iPod Touch...

Знаеме дека нејкеш да се фалиш иначе доби, и не е битно каков е ајпод дали iPod Touch или iPod Kick важно е да го имаш.

Честитки од се` срце. Јас добив маица кога бев 4то одделение ама сепак ајпод си е ајпод. Свака му част.

Еееее топ бе. Маичка Кока Кола бррр и ти го пишува кодот на неа :pipi:
Јас пред некоја година имав да изберам дали сакам гума или пливки. Одбрав гума, дека пливките понестабилни ми се.

B1008978976.jpg

Мореее, а ги даваат ли некаде сите добитници на ајподите ? Оти ако не ги даваат, од кај ќе знаеме дека некој добива, може они само објавуваат, а колку даваат е прашање..
6a00c2251dbe888fdb00fad6a554ba0005-500pi

6a00c2251dbe888fdb00fad6a554ba0005-500pi

Koga bevme na kafe, ednas mojata druska piese koka kola i i se padna vloska !!

alwayscola.jpg

ХАХАХАХАХАХ њот ме изнасмеа алал да ти е.:pos2::pos2::pos2:Ќе им кажам ан другарките поише дапијат,фала на инфото.

не е лага пред две години кога беше наградната игра добив SE walkman, ми се јавија лично тие на телефон и ми бараа податоци, појдов во претставништовото на DHL и си ја зедов наградата со помош на лична карта, иако во пораката кога првично ме известија за наградата пишуваше да се чува капачето, не го побараа :smir:

Ми јавиа дека за 2-3 дена ќе добијам iPod. Значи сигурно добивам, наместено е. :wink:

Ооооо,честито на сите.Сеа одам до продавница,да зеам 1 кока кола,пааа,да видиме шо ке се случи

Ооооо,честито на сите.Сеа одам до продавница,да зеам 1 кока кола,пааа,да видиме шо ке се случи

Фала што ме потесети. И јас сега ќе тргнам, до оваа продавничкава 1 литар да си зеам... Можеби и 2 =)

Ехееее моите капачиња се во гјубрето..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom