Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го распоредот на Колосеум
22 Октомври Џенан Лонцаревич со спешл гест стар Миа. Влез 200

23 Октомври Сергеј Цеткович со спешл гест стар Влатко Лозановски. Претпродажба 300 на врата 400

24 Октомври ТАЊА САВИЧ со спешл гест стар Стефан Анѓелкович

30 Октомври Шако Полумента

en_joY

Еве го распоредот на Колосеум
22 Октомври Џенан Лонцаревич со спешл гест стар Миа. Влез 200

23 Октомври Сергеј Цеткович со спешл гест стар Влатко Лозановски. Претпродажба 300 на врата 400

24 Октомври ТАЊА САВИЧ со спешл гест стар Стефан Анѓелкович

30 Октомври Шако Полумента

en_joY

Е супер. Се, се ..ама на ова не се надевав. Кажете му збогум на Колосеум :kill:
Инаку од каде е информацијава за распоредов??

Ќе се гради помал клуб како замена за Колосеум кој ќе носи диџеи. Се надевам дека нема да остане како гласина, зошто со шабански лајн ап не е на арно.

А на 31 октомври Литл Луи Вега во Клуб Колосеум.. Така бар пишува на страната на клаберсгајд.

Е супер. Се, се ..ама на ова не се надевав. Кажете му збогум на Колосеум :kill:
Инаку од каде е информацијава за распоредов??

Нема потреба од кажување збогум, баш ќе биде препуно од било кога. 200 000 шабани си има скопјево, и уште толку клабери кои се шабани у душа.
Башка Свила не е до толку ретардиран за да си го заебе ќарот, туку си прави човекот да си заработи х10 пати повеќе пари :)

Распоредов ми е од брифот за флаери шо треба да се напраат

И ова стана прибиралиште за сељачаната...rip colosseum

losa vest ....najdobriot klub so ekstra evtini vleznici za kvalitetni djei umre...rip Coloseum

Ne si seljak radi toa sto gi slusas niv ali radi toa sto koristis 6ki i 4ki uz pisuvanje ... E radi toa APLA SI SELJAK

Конечно Свила свати дека живее во Македонија,на Балканот,а не на Мајами или Ибица.Е па кога и да е,мора малце чоекот да си го прави есапот и тоа што го работи да му биде исплатливо и да му носи профит. Со глаата вѕид не се удира така лесно.Гледајте малце реално на работите и ќе сватите дека чоекот си направил вистински чекор.Тоа што губи клаберката раја - губи,и мене ми е криво за местото што ке се испусти.Ама и тој не може од лепе очи да живее. Ај нека носеше и оваа сезона Dj-и ама картата да беше над 15 евра МИНИМУМ,ќе појдеше курле,така? Реално ако ги гледаме работите ќе сватиме дека сите,ама баш СИТЕ Дџ-и што дошле во Колосеум до сега имале УБЕДЛИВО најевтина карта кај и да настапувале во светов,се кладам! Е па јбг,ама ич не е исплатливо па ако сака нека ти биде и Абрамович спонзор :smir:

беше само прашање на време кога Colosseum ќе се испоселјачи(шабанерија)..дали ќе биде следен HardRock????? причина:СИТЕ ќе излагаат таму,за град од 500 000 жители да има една дискотека на која сите СЕ ПАЛАТ:drk:(поготово на ар-ен-би воп недела) да ти Е.........М не ноќниот живот(кој се разбира го немаме) туку НАРОДОТ:tapp:

Жално!!! Еден од најдобрите клубови кој беше синоним за квалитетна музика и каде можеа да се слушнат најдобрите светски DJ-и сега ќе ги носи Тања Савиќ и Шако Полумента:tapp:. Сепак можеби и тие еден ден ќе станат светски познати имиња па оние кои ќе одат (јас не се гледам таму) ќе речат дека им биле на свирка:).

Јао јао, ова ми се свиѓа ептен :) ...

Заеби клабинг, важно е дека она је ''лепша од ноћи'' и дека је ''тако млада'', дека је ''није пронашал љубав'' итн . :wink:

Ne si seljak radi toa sto gi slusas niv ali radi toa sto koristis 6ki i 4ki uz pisuvanje ... E radi toa APLA SI SELJAK

Не ја сфати иронијата во постот, ама неврмајнд.

Кога ќе ми текне какви гужви се имаат правено пред Гранд, јас мислам дека повторно ќе падне жртва поради преголемата гужва. Турбо фолк на такво озвучување на толкав простор. Не ќе да е на арно.

Ајт нека почне сезоната па да збориме, ама ова не ми мириса на арно.

Патем да спомнам, во клуб кој ќе го завладеат турбо фаци, журки со електронска музика... нема да биде лезетот.

Енивејз, како вечен оптимист, верувам дека културниот живот ќе продолжи понатаму во некоја нова форма.

п.с. Е тек сеа има да се наоѓаат слики за Hi5 shit темата :pos:

Бачка Паланка, Кикинда, Аранѓеловац....Скопје!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom