Club Colosseum, сезона 2010/11

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас уште во 15 до 12 влегов и отидов во левиот ќош скроз напред и ми беше таман цело време. Веќе 2 и пол почна да се празни, па почнавме и да играме на раат :)

Инаку браос за Фанкермен, многу фанки сет извозе. Чат пат убацуваше и хитчиња како неговиот Спид Ап и две траки од Фед ле Гранд и слично. Имаше тук-там и по некоја грешка у миксање и у избор на траки, како на пример Блек Ајд Пис при крај ги пушти со некој ептен чкарт ремикс.
Се на се јас си поминав ТоБ.

п.с. кој беше ворм ап диџеј? квалитетно возеше како за загревање.

Јас уште во 15 до 12 влегов и отидов во левиот ќош скроз напред и ми беше таман цело време. Веќе 2 и пол почна да се празни, па почнавме и да играме на раат :)

Инаку браос за Фанкермен, многу фанки сет извозе. Чат пат убацуваше и хитчиња како неговиот Спид Ап и две траки од Фед ле Гранд и слично. Имаше тук-там и по некоја грешка у миксање и у избор на траки, како на пример Блек Ајд Пис при крај ги пушти со некој ептен чкарт ремикс.
Се на се јас си поминав ТоБ.

п.с. кој беше ворм ап диџеј? квалитетно возеше како за загревање.

Лефанк. :)

12-02-2011 23:00 > Freemasons @ Club Colosseum
19-02-2011 23:00 > The Shapeshifters @ Club Colosseum

Club Colosseum сезона 2011

Posto e nova godina redno e i nova tema da ima.Ima najaveno 4 zurki sega za sega,mene ovaa mi prai najveke merak.
Menno De Jong & Ashley Walbridge 26.02.2011 Club Colosseum

Drugite tri se
05.02.2011 High on Heels
12.02.2011 Freemasons
19.02.2011 The Shapeshifters

ejjjjj Браво за FREEMASONS i Ashley Walbridge !!!!!!!!!!!!! Мора да се оди ..

Браво за Menno de Jong & Ashley Wallbridge! Ashley го имам слушано на журка претходно, пушта добар прогресив транс, а Menno ќе ми биде прв пат да го слушам во живо, но без сомнение ќе биде прејако. Еден од најдобрите холандски транс продуценти/диџеи.

Ashley Walbridge!!! :vozbud::vozbud::vozbud: Таму сум, од сега пријавувам присуство, ич не се сомневам дека ќе направат журчиште со Де Јонг!

Hell yeah!

Да им текне да ми го донесат Афроџек ќе им бидам благодарен доживотно.

п.с може и заедно со Стив Аоки.

Го одложија за бољи дани... до март ако не дое, ондак кој знае кога ќе дое. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom