Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Тоа и јас го мислам, ќе смислат нешто за бабава да биде на Саем... Како што кажа таму иде се живо и диво, па со добра реклама (најдобриот дџ, бидејќи сите што доаѓаат кај нас нели се најдобри) ќе се преполни местово, а со тоа и ќе се лапне поголем кеш. :)
Што кур ќе бара бабава на саем бе? "Најдобриот диџеј"??? Дури ни 10 годишни деца овојпат нема да ја купат таа лага... Бидете малце реални.

П

Паспарту

Гостин
Што кур ќе бара бабава на саем бе? "Најдобриот диџеј"??? Дури ни 10 годишни деца овојпат нема да ја купат таа лага... Бидете малце реални.
Па реален сум, нашиов народ што се не купи, па една баба сигурно нема да биде проблем... :)

П

Паспарту

Гостин
14/05 @ MACEDONIA / ARENA BORIS TRAJKOVSKI

Ова бабава го напишала на нејзиниот ФБ...

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Тоа да :)

Инаку Хернан Катанео е презакажан за 21 април, гледам дека никој до сега не објавил па да ве информирам :)
што мислиш колку има сила овој да наполни ?

П

Паспарту

Гостин

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
ЕВЕ ГО МУАБЕТОТ

најдобриот светски диџеј на сите времиња... :pos2:

дај го фејсот бтЊ ..
Ова е полошо отколку што мислев :nesum:

што мислиш колку има сила овој да наполни ?
Колку што полнат сите големи диџеи во Македонија што не се викаат Armin van Buuren, Tiesto, Guetta или Paul van Dyk. Значи околу 2.000 луѓе ќе има сигурно.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ај некој нека ми каже што е можно побрзо дали вечер во Колосеум нема да има журка????????
Т.е дали ке биде затворено.Ај ве молам некој што знае и е сигурен 100% нека ми одговори.Али што побрзо
Ја вака разбрав ај се надевам дека не е вистина

--- надополнето ---

MrEscoy напиша:
Ај некој нека ми каже што е можно побрзо дали вечер во Колосеум нема да има журка????????
Т.е дали ке биде затворено.Ај ве молам некој што знае и е сигурен 100% нека ми одговори.Али што побрзо
Ја вака разбрав ај се надевам дека не е вистина
Никој ли од тука не иде во Колосеум.
Ај дајте кажете побрзо за да си го доиспланирам искачањево вечер.

П

Паспарту

Гостин
Најверојатно поради "преголем" интерес, Ruth Flowers е преместена во Колосеум...

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
ма нека донесат некој асален се им ебам...како проаѓа време од задња журка, се понервозен станувам...се измувларија и тие колосеум...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ништо толку од зимскиот , да се надеваме во летниот дека ке букираат добри диџеи радо би пак на Jerome Isma и Gareth Emery

П

Паспарту

Гостин
SRB:
Oficijalno obavestenje: Djordje Milanovic nece nastupati na ovom koncertu zbog neozbiljnosti i neodgovornosti organizatora. Hvala svima koji ste hteli da dodjete zbog mene,vidimo se na nekom drugom koncertu. Pozdrav svima

ENG:
Official notice: Djordje Milanovic will not perform at this concert because seriousness and irresponsibilit...y of the organizers. Thank you to everyone who wanted to come because of me, see you at another concert. Hello everyone

DEU:
Djordje Milanovic wird nicht bei diesem Konzert aufgrund mangelnder Ernsthaftigkeit und Verantwortungslosigkeit der Veranstalter durchzuführen. Vielen Dank an alle, die sich wegen mir kommen, sehen Sie an einem anderen Konzert wollte. Hallo an alle

Ова го пишало типчево на профил и ивентот на фб...

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Абе некоја најава за летново, ќе се носи некој ? Лани ова време веќе имаше најавено доста журки.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Абе некоја најава за летново, ќе се носи некој ? Лани ова време веќе имаше најавено доста журки.
I second that, стварно немам видено некоја најава :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom