AleksandarT
Reckless
- Член од
- 16 ноември 2005
- Мислења
- 180
- Поени од реакции
- 9
после толку многу позери и неиживеани фаци се сомневам дека фери ќе дојде пак
Во држава со клубска сцена како нашата, позерите го носат Фери Корстен, а не неговите фанови (во кои најверојатно спаѓаш). Ако не се тие, нема ни да има троа поскапи дџ-и во Колосеум. Ако му платиш на Фери ќе пушта и пред 10тина души, позерите и неиживеаните фаци како што ги нарекуваш на него не му прават никаква разликапосле толку многу позери и неиживеани фаци се сомневам дека фери ќе дојде пак
а жити се кај би била ако не тамо ? кое е подобро место од колосеум за дј кој се знае дека нема да наполни повеке од 2000 , освен ако не се измисли некој евент за на саем.. саемот увек се полни доволно е на децата да им кажеш.. САЕМ и тамо се не е битно кој е и што еНе пишува дека ќе биде во Колосеум журкава, а искрено се надевам дека нема да биде таму...
Зборот квалитет многу оддамна исчезна од македонскиот ноќен живот.
Тоа и јас го мислам, ќе смислат нешто за бабава да биде на Саем... Како што кажа таму иде се живо и диво, па со добра реклама (најдобриот дџ, бидејќи сите што доаѓаат кај нас нели се најдобри) ќе се преполни местово, а со тоа и ќе се лапне поголем кеш.а жити се кај би била ако не тамо ? кое е подобро место од колосеум за дј кој се знае дека нема да наполни повеке од 2000 , освен ако не се измисли некој евент за на саем.. саемот увек се полни доволно е на децата да им кажеш.. САЕМ и тамо се не е битно кој е и што е
тоа и ја го мислам , али мене пошто не ме занима колку кеш ке лапнат , журките у колосеум ми се секогаш боље .. зашто има подобро озвучење и осветлење... ласери трепкачи димови ау мн боље атмосфера ми се прај и увек си поминувам јако у колосеум со умерена гужвичкаТоа и јас го мислам, ќе смислат нешто за бабава да биде на Саем... Како што кажа таму иде се живо и диво, па со добра реклама (најдобриот дџ, бидејќи сите што доаѓаат кај нас нели се најдобри) ќе се преполни местово, а со тоа и ќе се лапне поголем кеш.
Тоа датоа и ја го мислам , али мене пошто не ме занима колку кеш ке лапнат , журките у колосеум ми се секогаш боље .. зашто има подобро озвучење и осветлење... ласери трепкачи димови ау мн боље атмосфера ми се прај и увек си поминувам јако у колосеум со умерена гужвичка