Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
после толку многу позери и неиживеани фаци се сомневам дека фери ќе дојде пак :)

П

Паспарту

Гостин
после толку многу позери и неиживеани фаци се сомневам дека фери ќе дојде пак :)
Во држава со клубска сцена како нашата, позерите го носат Фери Корстен, а не неговите фанови (во кои најверојатно спаѓаш). Ако не се тие, нема ни да има троа поскапи дџ-и во Колосеум. Ако му платиш на Фери ќе пушта и пред 10тина души, позерите и неиживеаните фаци како што ги нарекуваш на него не му прават никаква разлика :)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
И двата муабети држат вода, ама па ако има се повеќе позери тогаш атмосферата ќе е иста и кај тој што вреди и направил добра журка и кај тој што не вреди. Да познаваа повеќето луѓе што е квалитет на Фери ќе имаше народ исто како и Тиесто да прави журка. Ама тоа треба да направиш некое "хитче" лигаво ко Гета или Тиесто за да си вауууу.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
^ Првата е Armin van Buuren feat. Ferry Corsten - Minack, истата ти е и на четвртото видео.
А на шестово видео Rank 1 & Jochen Miller vs Yuri Kane - The Great Escape vs Right Back (Armin van Buuren mashup)
Другиве неможам убаво да ги наслушнам(спор ми е нетов нешто, чекам многу за да ги пуштам) ќе пишам ако ги знам!

--- надополнето ---

На второто видео е Veracocha - Carte Blanche!

Член од
22 март 2009
Мислења
117
Поени од реакции
12
2. Veracocha - Carte Blanche
3. Ferry Corsten pres. Pulse - Once
5. Rafael Frost - We Were

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Фала луѓе, 3 и 6 незнам како не ги препознав, ама за другиве стварно абер немав :)

П

Паспарту

Гостин
Не пишува дека ќе биде во Колосеум журкава, а искрено се надевам дека нема да биде таму...

Зборот квалитет многу оддамна исчезна од македонскиот ноќен живот.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Не пишува дека ќе биде во Колосеум журкава, а искрено се надевам дека нема да биде таму...

Зборот квалитет многу оддамна исчезна од македонскиот ноќен живот.
а жити се кај би била ако не тамо ? кое е подобро место од колосеум за дј кој се знае дека нема да наполни повеке од 2000 , освен ако не се измисли некој евент за на саем.. саемот увек се полни доволно е на децата да им кажеш.. САЕМ и тамо се не е битно кој е и што е :)

П

Паспарту

Гостин
а жити се кај би била ако не тамо ? кое е подобро место од колосеум за дј кој се знае дека нема да наполни повеке од 2000 , освен ако не се измисли некој евент за на саем.. саемот увек се полни доволно е на децата да им кажеш.. САЕМ и тамо се не е битно кој е и што е :)
Тоа и јас го мислам, ќе смислат нешто за бабава да биде на Саем... Како што кажа таму иде се живо и диво, па со добра реклама (најдобриот дџ, бидејќи сите што доаѓаат кај нас нели се најдобри) ќе се преполни местово, а со тоа и ќе се лапне поголем кеш. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Тоа и јас го мислам, ќе смислат нешто за бабава да биде на Саем... Како што кажа таму иде се живо и диво, па со добра реклама (најдобриот дџ, бидејќи сите што доаѓаат кај нас нели се најдобри) ќе се преполни местово, а со тоа и ќе се лапне поголем кеш. :)
тоа и ја го мислам , али мене пошто не ме занима колку кеш ке лапнат , журките у колосеум ми се секогаш боље .. зашто има подобро озвучење и осветлење... ласери трепкачи димови ау мн боље атмосфера ми се прај и увек си поминувам јако у колосеум со умерена гужвичка :)

П

Паспарту

Гостин
тоа и ја го мислам , али мене пошто не ме занима колку кеш ке лапнат , журките у колосеум ми се секогаш боље .. зашто има подобро озвучење и осветлење... ласери трепкачи димови ау мн боље атмосфера ми се прај и увек си поминувам јако у колосеум со умерена гужвичка :)
Тоа да :)

Инаку Хернан Катанео е презакажан за 21 април, гледам дека никој до сега не објавил па да ве информирам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom