Club 69

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, без нив никако, сабајле сите кога ќе се утепани јас со цвикот ќе освежам многу :icon_lol:

Само едно не ми е јасно, уште не отворен клуб, се испокакаа сите предвреме...има време до турбофолкот , моментално свински грип владее.
grin.gif

Турбофолкот мириса на скара -.-
А сакарата потсеќа на свински грип -.-
Оу јеа. Убациси си и заштитна маска, ко ќе упаѓаш со цвикот :seks:

знае некој што музика ќе има во клубов?

Не знаев...клубов е карши Жужу одма во тоа објектчето со спортски продавници што е. Поминав прееска на отварањето, и хаус некој пукаше.

Само не ми е јасно местото, како може во тоа да собере +500луѓе. :toe:

Jas bev na otvaranje,bese prekrasno,so mnogu obezbeduvanje i so ubavi gosti..TOP

Имам покана ама нема да одам... гужва ќе биде и знам дека нема да си поминам убаво. Можеби во недела лабаво на Панчо ќе го посетам клубов да видам како го средиле.

Панчооооооооооо о мај гаааааааааад .. одма Х на клубов

Jas bev na otvaranje,bese prekrasno,so mnogu obezbeduvanje i so ubavi gosti..TOP

браво !

http://nightlife.kadevecer.com.mk/Diskoteki/Club_69/2009-11-11/kadevecer-092.jpg.html

eve vi i sliki od klubot

Некој бараше стриптиз клуб во градов??
kadevecer-060.jpg

kadevecer-074.jpg

Да видиме што има да каже за ова една посетителка на клубот :)
kadevecer-053.jpg

Енивејз, според фотографиите во галеријата, испадна како што претпоставував.
Не верувам дека некогаш ќе влезам во овој клуб. Not my cup of tea, except maybe the girl on the last pic.

многу јак клуб на високо ниво

http://www.exclusive.com.mk/article_item.asp?artid=24517

само што кај нас има малку луѓе а многу клубови и така да после некој период и овие ќе мора да викаат турбо фолкери за да го напунат :helou:

Не е голем клубот, така да ќе фураат вака барем 2 сезони. За понатаму ќе ги видиме.
Башка пофални зборови од Гоце :cuc:*

*смајлито се однесува на Гоце, не на клубот.

По летната пауза од неделните хип-хоп забави, на барање на скопската публика DJ Shorty P и неговата нова екипа во склоп на Sure Shotz Entertainment, повторно се враќаат на сцената. Од сега, па натаму, обожавателите на R&B музиката ќе може да се опуштаат секоја недела со почеток на полноќ, во новоотворениот елитен клуб 69.

Програмски ќе биде опфатена речиси секоја недела, ќе има гостувања на суперстар диџеи од странство, ќе има и лајв-перформанси, па секој гостин дефинитвно ќе ужива во одличниот избор на хитовите.

Едноставно, старите добри неделни R&B забави, кои беа заштитен знак на Скопје, организирани од страна на Sure Shotz Entertainment, продолжуваат од оваа недела (15.11.2009) во клубот 69, со многу повеќе енергија, убави луѓе и што е најбитно многу љубов – вели Панчо.

Како домаќини кои ќе се грижат за добрата музика и расположение на сите гости ќе бидат: DJ Shorty P aka Pancho и DJ Davor aka One, кои во моментов се најбарани македонски диџеи...

Klubot e tapa nema seksi ribi. ...vidov de na sliki. :D

Би отишла во недела на Панчо, да споредам атмосфера со онаа што ја правеше во Колосеум и Хард Рок, па и Б2. Инаку клубчево многу ми го испофалија тие што беа, било најлуксузното место во цело Скопје.. ама плесачиците што ги видов на кадевечер воопшто не ми се допаднаа, ама ај се тешам дека биле најмени само за отварањето и дека нема да си ги расипам очите :wink:
Инаку дека ќе почне со шабан ала Арена, не знам баш... газдиве на Картел го држат, така да... отпаѓа турбофолк (веројатно).

Да као шо кажуваше менаџерот на а1 екслклузив,ова ќе биде едно место за "vip" фаци,за вакви,такви луѓе..не знам више какви,и одма у кадар идеа Натали(дај му на човекот),Коки костовски..се фаца до фаца,сместени у сепареа и као буљаат народ..да ти се згади!:tapp:

Социјално самоубиство ако не влезеш во клубов. Само за фенси фаци , фраери и фраерки (читај сељаци и спонзоруши) .

Што да правам кога сум си маалско дете и несакам да бидам клошар кој буља во деколтето на другарката од ТВ?

ебати фаците наши скопски , секоја будала што ќе излезе на тв е фаца дури и коста бугов да го начекаат во некој локал одма на ексклузив ќе го најават како којзнае кој да е, мизерија :pov::pov::pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom