Club 69

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам покана ЛОЛ :icon_lol: само се мислам дали голубарскиот џекет или војничката ветровка да ја облечам...

Никогаш не сум пател да бидам некој квази елита. Кој вреди како човек - вреди, а не колку му вредат недвижностите и возниот парк.

И мојата претпоставка е дека таму ќе идат апаши, рекетари и газди на кафичи/ресторани и сл. И нека идат. И они се луѓе и треба да искочат, а и да се покажат - да се види кој е кој. Ова го кажувам врз проценката дека ќе биде таков тип на ноќен клуб.

Во елита спаѓаш ако си богат, моќен, образован, живот на висока нога, култура на завидно ниво.
Тоа е елита во општеството... но во дискотеките таква елита не се бара, што е и нормално.
Газдите ги интересира само сметката на масата и секој кој е подготвен да остави по 150-200 евра е дел од ВИП-от во диското... што е и нормално.
Дали е тој рекетар или пијаница, апаш или калуѓер, газда или чирак воопшто не е битно за дискотеката.

Ако оставиш пари ќе бидеш почитуван, ако решиш да наминуваш почесто во диското и да оставаш пари ќе ги имаш сите привилегии и никогаш нема да се замараш, со гужва, со напнати вратари итн... што е нормално.
И затоа се чудам кога читам што сте пишувале во темава (не само коментарот на смоле туку и другите).
Диското е отворено за да генерира профит и секако дека повеќе ќе ги цени гостите кои трошат пари во диското од оние кои трошат 100ден на мобилен барајќи гратис влезница за да не платат карта од 150 и така да заштедат 50.

Го фураат и по реклами на радио, а најверојатно ке биде во стил на Картел.

Гламур,облека,пари...и после сиромашнио сме биле.
Епа ке бидеме.Кога има кој да молзи.
Ке бараат пари од дома за облека и телефони за да бидат ин.

Во Европа нема толку забава и кафичи како што има во цела Македонија.
Колку ли пари се троши само за излегување.
Дадојдете да видите во Холандија као се носат...па во несвест ке паднете.А контото во банка и е 200-300 илјади евра.
Штедат луѓето,не се како нас,ем немаме ем купуваме.

Можам да замислам какво ќе биде ако е ко Картел..уше еден кафиќ у низата слични квази кафиќи у Скопјево..

Edvaj cekam da vidam kakov e klubot,imame pokani za vecer pa odam da vidam,mislam deka konecno se sluci nesto novo i interesno i plus toa fala bogu bez turbo folk shema...
:3::3:

Јас имам покана ЛОЛ :icon_lol: само се мислам дали голубарскиот џекет или војничката ветровка да ја облечам...

Топлинки, трењерица у фармерица, и, наравно, не ги заборавај bulletproof цвикерите :icon_lol:

Да да, без нив никако, сабајле сите кога ќе се утепани јас со цвикот ќе освежам многу :icon_lol:

Само едно не ми е јасно, уште не отворен клуб, се испокакаа сите предвреме...има време до турбофолкот , моментално свински грип владее.
grin.gif

И еден боксирач понеси си mans...:smeshko:

Немај гајле, со обезбеџење доаѓам :icon_lol:

Дискусијата е за ноќен клуб :kesa:

E добро де,има и кафич Картел,не сум видела добро..исто ти е,и кафичот Картел и клубот ти се едно исто,у смисла истата шема,истите "Вип" фаци..гламур на сите страни:pos2:

Имам покана ама нема да одам... гужва ќе биде и знам дека нема да си поминам убаво. Можеби во недела лабаво на Панчо ќе го посетам клубов да видам како го средиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom