Чури ОКТА? ЧУРИМЕ И НИЕ! [Бесплатна скара! Пиво по набавна! Миладиновци, 12.04.2008]

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
ааа јако ќе биде слушнав ќе донеле евентуално и зурли :vozbud::cug::party3:

Tema za ovoj heppening e postavena i kaj Milenko na forum:
http://www.milenko.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=1020&PN=1

Bi ve zamolil nekolku raboti...
1.aman-zaman koj ne podrzuva i saka da bide del od toa sto go pravime da ni se pridruzi.Ima i rabota i prostor za zurkanje za site.
2.Tie sto ete...:toe:...od bilo koja pricina nejkat da bidat del od nasite sledni proekti...neka ne ni odmagaat.
3.Mesto za sueti i uvredeni personi nema.

Pozdrav.

Доаѓам и јас обавезно,освен ако не се изгубам,зашто стварно не знам кај е.:pos:
Mestoto na zlostorot...::vozbud:

Значи:
1. Од Скопје се упатувате по автопатот во правец на Куманово. (полу лево, 11 o'clock - што би рекле во американски акциони филмови, се гледа антена - репетитор на некое радио, што се наоѓа точно на малиот рид спроти рафинеријата).
2. Наплатната рампа (40 ден.) останува зад вас, а се вклучувате на автопатот Ѓевѓелија - Куманов, во правец на Куманово. (кога ќе излезете на автопатот, од левата страна постојано се гледа антената - репетиторот на “нашиот“ рид).
3. По само еден километар, се одвојува надесно пат на клучката за во рафинеријата. Таму се упатувате.
4. По само неколку десетина метри, од десната страна се појавува дупка во мрежата што го штити автопатот, а се гледа и земјан пат што води кон врвот на ридот. Оф роуд возењето е се-на-се неколку стотина метри. (од излегувањето од автопатот ќе има и знаци за правец позтавени од МЦИ, за да не се загубите).

Превоз што може да се користи:
1. Сопствени автомобили.
2. Такси (ќе ве чини околу 250-300 денари).
3. Градски автобус до Миладиновци.
(п.с. Миленкоооо....не ме тужи за авторски права,о друг...:) )

Зевсе...алал да ви е!
Ако дојдам ке ви снема пиво....:vozbud:
Ама у п.м.....изгледа нема да дојдам (ова со солзи го пишувам):icon_eek:
Далеку ми е бе од Кавадарци....ке ги по*бам парите уште пред да дојдам...нејсе...
Убав помин.:helou:

Еве слика од на Миленко форумот каде поточно ќе биде пикникот:

76672284in0.jpg

Ех, примамлива понуда.
Ама далеку сум...
А да се стегнам пешки преку ридови и села и долини?
Ма не, пак е далеку...
Епа, штета, радо би дошол на тоа јадење и пиење, и ебање ваљда!
Штета!

3. Градски автобус до Миладиновци.
(п.с. Миленкоооо....не ме тужи за авторски права,о друг...:) )

Моја препорака е оваа варијанта да не ја земате во предвид, зошто како прво автобусите се многу ретки, а како второ и така пак има за идење пешки баеги.

И, да не заборавиме да ги полееме штотуку насадените дрва кај Миладиновци. :)

Штета, штета, штета. Нема да можам да бидам таму. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom