N
n/a
Гостин
Според сите релевантни временски прогнози...se nadevam vremeto kje posluzi.........
Времето на 12.04.2008 ќе биде како од Бога дадено за пикник.

Нема да врне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според сите релевантни временски прогнози...se nadevam vremeto kje posluzi.........
мх мх мх, скара, сонце-неодоливо:je:сигурна сум дека до наредната сабота ќе соберам некој за да дојде, ако не ќе се снаоѓам самаСпоред сите релевантни временски прогнози...
Времето на 12.04.2008 ќе биде како од Бога дадено за пикник.
Нема да врне.
не мораш од се да правиш расправија.кој ќе дојде-добродошол, кој нема да дојде-нека му биде срам и криво зошто ќе пропушти добра забава:helou::lollipop:е така....
на место, таргетот погоден, културно издржано..за жал не сум во скопје но ке ве подржиме наредната недела ..како..ке видите
сите јунаци кој плукаа се силеа и заговараа линч на се што оди нека бидат барем пола мажи и нека извадат 2-30 денари од џеб и нека присуствуваат...на пикник не на линч...или и тоа ке биде претешко
хахахаха...:back:не мораш од се да правиш расправија.кој ќе дојде-добродошол, кој нема да дојде-нека му биде срам и криво зошто ќе пропушти добра забава:helou::lollipop:
A be na pijacka udrivte........, a puski kamo ???
Ova IZDAJNICIVE kako zajci skokaat naokolu , a vie jadaca i pijaca....nema sto tak normalna......![]()
]Доаѓам и јас обавезно,освен ако не се изгубам,зашто стварно не знам кај е.![]()
]
Колешке донт вори... Јас сум искусна за тие краишта таму, ќе те однесам
Пиво и скара![]()
Жителите на Миладиновци се поканети да бидат дел од оваа манифестација. :wink:има еден знак кој многу добро ке дојде на целиов проект...се се канам а никако да застанам..ке го сликнете за мене
пред самиот влез на окта
ОКТА...ДЕЛ ОД ВАС...која иронија еј..кај те труе кај те дупчи...
Маца..живеј..не ми е целта расправија..туку провокација...само напред
сепак жално е што луге кој не се од таму прават нешто додека локалните сите вработени во окта не преземаат ништо ...