Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
}I{BuTtErFlY напиша:
и дај нека заигра тоа клучот:locked:
Не дај боже. За џабе ли го молев Macedalien по пп да ја отвори темава пак. Интерсено е да правиме шеги на туѓа сметка.

Пеперутке, да заиграш ти чочек малку, остај катанецот на страна, додека не се изнасеиришеме до крај не игра катанец, и онака за ден-два ќе здосади темава, барем месец дена, додека Бојчо наш најсакан не направи некоја глупост поради која ќе му се воодшевуваме на неговиот младалачки сензибилитет, истенчен вкус за облекување и елоквентен начин на изразување.
Благодарам.

Tonchie напиша:
Пеперутке, да заиграш ти чочек малку, остај катанецот на страна, додека не се изнасеиришеме до крај не игра катанец, и онака за ден-два ќе здосади темава, барем месец дена, додека Бојчо наш најсакан не направи некоја глупост поради која ќе му се воодшевуваме на неговиот младалачки сензибилитет, истенчен вкус за облекување и елоквентен начин на изразување.
Благодарам.
:angry1:вака се може и до бесвест за Бојан(а) само мислев дека нема смисла повеќе оти веке се изнакажавме:kez:сепак ситејте се(а и јас со вас:icon_lol::kajg:) уште штом ви е ќејф и така и така јас не одлучувам за :locked:немора одма да ми се нафрлате:icon_lol::icon_bigg

Бојан 13 ќе се задавеше

Bojan-13.jpg
Бојан 13 изеде околу десетина крупни јагоди и испи две-три чаши шампањско на отворањето на новите простории на салонот за убави на "Силуете". Облечен во бело палто, многу накит, стреч кошула и припиени фармерки ексцентричниот Бојан и овој пат привлече големо внимание.

Свесен дека гостите зјапаат во него Бојан 13 мртов ладен зеде една од јагодите и почна провокативно да ја јаде. За малку ќе се задавеше да не беше неговата верна другарка тв водителката Лила М. Стојановска која набрзина му ја извади од уста.

Суратов на сликава, штета шо не се задавил.

Two words:

Attention Whore.

Па што не се задавил.На сите ќе им олеснеше!!!

Ne go biva,vidi kako e oblecen? i kako se ponasa

kako ne se zadavil uuuuuuuuuuuuuh,te dobro e so ne se zadavil da trpi rezili sea

Мислам дека веќе има тема за појавава.

:pos: :pos: :pos: Ovoj da ne go kopira Kosta Burgov alias Elvis Prisli...:pos:

Туу мори Лило кај си се нашла па ти таму како не се задавил крмак еден сакал фраер да се прави епа прај се и друг пат а сеа трпи резили....:kez:

kraen zaklucok od site komentari e - BOLJE DA SE ZADAVEL... :)

Абе Бојан е легенда. Неретко се раѓа некој таков како него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom