Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аман бре, уште ли зборите за овој? :ija:

Ја му бев у задњата емисија...многу е :lud:

Гостин:icon_lol: :icon_lol: ....Бев да глеам...цел ден ми беше слободен после...

Абе добро,јасно е дека е дебил!!!!
Ама не знам зошто толку се замарате сите и расправате за него.Тоа значи дека нешто ве интересира за него,ако на сите така све им е рамно немаше да има ни 20 поста на темава!!!

BusHav напиша:
Абе добро,јасно е дека е дебил!!!!
Ама не знам зошто толку се замарате сите и расправате за него.Тоа значи дека нешто ве интересира за него,ако на сите така све им е рамно немаше да има ни 20 поста на темава!!!
epa ti zos pisa? da ne reces posle zos i ja sum pisal odma da odgovorim pisav samo za da ti repliciram

Јас пишав зошто не можев више да издржам,да гледам што се дешава-ова ми е веќе втор пост(за да ти објаснам) и последен!!!

Морам да ви кажам дека кога имавме часови(Д.С.У.Гимназија „никола Карев”) на горниот кат( целиот е како со тераси кои гледат кон холот, за тие што не биле во карев) , а Бокица проаѓаше низ хол обавезно мававме со креди по него.
типот можам да кажам дека е тешко исфрустриан, и ништо повеќе за него, вие вака ме потсетивте на него инаку јас не сум го ставил на крај памет откога матурирав а тоа беше пред 2 години.

Бојан 13 и се заканил на Весна

Bojan_13.jpg
Бојан 13 со навреди и се заканил на Весна Петрушевска - Тренковски дека лично ќе се пресмета со неа оти сметал дека таа намерно го симнала од емисијата"ВИП- виза " на Искра Џамбазова. Инцидентот се случил пред Канал 5 телевизија. Дознаваме дека Весна Петрушевска која од неодамна е програмски директор на телевизијата решила да го симне делот од емисијата каде што гостувал Бојан 13 зашто за време на интервјуто тој пушел цигара и пиел алкохол.

Кога на Бојан му кажале дека нема да оди во емисијата збеснал и веднаш побарал прием кај главниот и одговорен уредник на "Канал 5 "Ацо Кабранов и кај Емил Стојменов газдата на телевизија.

"Да, точно е. Бојан е симнат од програмската шема заради цигарите и алкохолот. Весна Петрушевска е сега одговорна за тоа и таа решава ", ни изјави Ацо Кабранов, главен и одговорен уредник на "Канал 5". Тој додава вели дека според законот за радио дифузија најстрого било забрането да се рекламираат цигари и алкохол. Бојан на ова бесно одговорил дека Весна го нарекла "неподобен за пред камера" и сакал лично да се пресмета со неа. По жестоката расправија каде што наводно имало и обид за физички напад Весна Бејби успеала да се повлече на време.
А дали знаете за ова? Јас одамна прочитав во Вест, а сега и на интернет го најдов.

Леле ко жена е еј! Не можам да го гледам. Не може со некој ко него па со жени најде да се пресметува бе? И тоа физички! Боже каков кретен ..:nesvest:

The`bItCh напиша:
Леле ко жена е еј! Не можам да го гледам. Не може со некој ко него па со жени најде да се пресметува бе? И тоа физички! Боже каков кретен ..:nesvest:

Лесно ти е тебе што треба да кажеме јас , MSV, MSV(Support) , и city што бевме принудени две /три години во исто средно да бидеме со него

Уште ли бе за овој зборите...лелееее...свашта...дебил...:nesvest:

Bacillus gagous напиша:
Лесно ти е тебе што треба да кажеме јас , MSV, MSV(Support) , и city што бевме принудени две /три години во исто средно да бидеме со него

Ви завидувам! Со каква позната личност сте учеле човече!:nesvest:
Јас ќе се префрлев во друго школо најозбило. :star:

ја чув дека боки за малце ќе се удаел у силуете од јагоди:lud:
да не знае некој за ова?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom