Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dimitarc напиша:
Абе....јас.....сакаше........овакво.....

Еј, сакаше да ме тепа! Се срчкав нешто на кеј. Додуша и јас претерувам малце...ама му дојде памет!

BTW рола во кратки панталончиња маичка до пупак и танга!

кажи кога ке биде присутен да земам пендрекот од татко ми :))))) или уште боље пиштолот или калашњиковот :))))
ама па од друга страна не вреди да ме затвараат заради него :)))

Можам да замислам каков задник има : уште едно Н да му нацртаат у црвен круг и хеликоптерска писта да праат од него...

да си ееш векот ме изнасмеја!!!

Ама признај, би го ебел!

Sindikat напиша:
18 години ват д фак. Не бе!?!?!? Јас мислев некој 25-6.

Има завршено оваа година у јбт а има паднато седмо па осмо. Тоа нешто со странство селење и сл. Не е битно има 21 год, со гаранција сум му видел во лична карта (после расправиите со полиција)

Најнова информација за дотичната особа е дека секоја среда е во ПП на студентска забава...заедно со Лила енд компани...патетика...

Леле немојте такви црни мисли... Нека живее - добар џокер е за да се насмееш кога ти е тешко. Таков ридикулосо ја неам видено у живот...

Ај - ќе ставиме и аватар од него како тогаш јас :pos:

Sindikat напиша:
Ар ју аут оф јор мајнд. :lud: :lud:

Се надевам се шегуваш. Иначе ја глеав емисијата со Маленко, многу ми е факин антипатичен водитело. Не ми се коментира бе.

18 години ват д фак. Не бе!?!?!? Јас мислев некој 25-6.

Ако ти е антипатичен, не значи дека не го бива за водител.

Треба да ги разграничиш емотивниот и професионалниот аспект на гледање на работите. :)

yin yang напиша:
Ако ти е антипатичен, не значи дека не го бива за водител.

Треба да ги разграничиш емотивниот и професионалниот аспект на гледање на работите. :)

Леле цурице лепа - кога ти почна да збориш за објективност кај ни е крајот :pos: :pos: :pos: :pos:

Абе ајде, барем ти по хомосексуална основа брани го. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom