Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mene ne mi e jasno koj debil go pusti idiotov da odi na drzavna televizija!? Probably odi i na satelit, bas bi mi bilo krivo ako ne odi.

fsreplay напиша:
Mene ne mi e jasno koj debil go pusti idiotov da odi na drzavna televizija!? Probably odi i na satelit, bas bi mi bilo krivo ako ne odi.
И мене би ми било криво ако не оди на сателит... Многу од дијаспорците се чудеа на сериов, не веруваа дека може да постои таква крметина, таков телетабис.

Ако иде и на сателит, ќе може да се уверат дека сме биле дури „премлаки“ со сеирот. :icon_bigg

Сега имам занимација секој понеделник. Ваков сеир на телевизор немаф видено одамна!!!
Мене не ми пречи неговата емисија воопшто. :pos:

Tonchie напиша:
Сега имам занимација секој понеделник. Ваков сеир на телевизор немаф видено одамна!!!
Мене не ми пречи неговата емисија воопшто. :pos:
Океј бе, што сте толку ненаситни ќе го снимам во понеделник и ќе го ставам клипчето тука! :wink:

Пошто знам дека ретко кој од форумџииве гледаат ТВ...

Не ти е лоша идејата.
Интересно ми се виде што и Сергеј и Искра се обидоа неколку пати и успеаа да му шлапнат нешо у фаца... па после тоа он ја с`скаше публиката да поставвуа незгодни прашања :)
Јас прогнозирам кариера ауууу гоолема.... поголема од него....
значи уште ке се смееме:icon_cool

Tonchie напиша:
Не ти е лоша идејата.
Интересно ми се виде што и Сергеј и Искра се обидоа неколку пати и успеаа да му шлапнат нешо у фаца... па после тоа он ја с`скаше публиката да поставвуа незгодни прашања :)
Јас прогнозирам кариера ауууу гоолема.... поголема од него....
значи уште ке се смееме:icon_cool

да да да да и јас тоа го приметив! на почетокот доста се нервирав кога ќе го сретнев на ТВ ама сега само си се смеам.. :)

Бојчо оди во етер веднаш откако ке заврши вртелешката на оваа жутава, и многу ми е раат да го гледам бидејки Весна одамна го има изгубено она што беше срце на вртелешката, кога идеше на Телма само во скопскиот етер.
Многу ми е забавен, прашањата му се поплитки од муабетот кој го водам кога сум камен пијан или поспан.
Искрено очекувам следен гостин да му биде Ношпал или некој друг од мк креатори.

Сеа прв пат ја сретнав темава а неам многу време за читање на 10 страници, али затоа утре со сласт ке се оддадам на задоволството.

Јас кога ке го сретнам низ град му шцкам и му свиркам, СЕКОГАШ. И се врти онака педерски демек е којзнае кој и дека неможам на малото прсте да му се фатам.

И морам да напоменам дека гореспомнатиот има таква добра цицка што мислам дека може 73% од женската популација би му подзавиделе. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Дечки од извори блики до авто сервисот Караџа дознав дека Бојчо наш на факултет на оди во униформа како и сите останати студенти на тој факултет. Причина: Немале униформа во неговиот конфекциски број!!!
И така Бојчо ужива во своите комотни кошулчиња и маички со голото негово меше.

Неговата емисија ја гледав само еднаш, кога гостин му беше Адријан Гаџа.

Мене ми беше ”посеир” тоа што кога водителот го праша Гаџа, дали е метеросексуалец, овој почна како во самоодбрана да вика „НЕ не не сум„.

Се кладам во 100 евра дека појма немаше што значи метеросексуалец, и зошто му беше поставено тоа прашање.

А водителот ми беше многу кул. Си ја знае работата :)

yin yang напиша:
А водителот ми беше многу кул. Си ја знае работата :)

Ар ју аут оф јор мајнд. :lud: :lud:

Се надевам се шегуваш. Иначе ја глеав емисијата со Маленко, многу ми е факин антипатичен водитело. Не ми се коментира бе.

18 години ват д фак. Не бе!?!?!? Јас мислев некој 25-6.

Абе....јас.....сакаше........овакво.....

Еј, сакаше да ме тепа! Се срчкав нешто на кеј. Додуша и јас претерувам малце...ама му дојде памет!

BTW рола во кратки панталончиња маичка до пупак и танга!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom