Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Закон! 8)

Го памтам гостувањето на Руслана во Сител кај Лила, само незнам пред колку време беше тоа.

Инфо малку ако може:
Колку години има овој Бојан?

Боки ти е бедно суштество што само си ги полни и празни цревата,и нема ниедна мисла :!: Ех што ти се генетски мутации,греота човеков...а уствари малиов можда е злоставуван ко мал па си има проблеми со сопствената сексуална идентификација т.е ориентација...ГРЕВЧЕ

Така значи, 18... знае Лила со кого да се мува, младо (и дебело) месо се тражи.

А сте приметиле во тројка идат стално Лила, Бојан и една цура Јована (таа што беше тогаш во емисијата кај Лила).
И на кошарка Македонија-Финска кога се појавија тројцава во сала... па па па.. :shock:

Како што рече Гижо, го видов типот на плоштад.....типов е олицетворение на "Im a male fancy-pitzy-itzy male bitch" мислам и педер да беше немаше до долку да биде...хм...чуден? одвратен? анти-машки? не сакам да типкам со прстиве жални уште, не знам кој зборови да ки кажам а да имат асл ефекат.

Cekajte sega,ovoj Azis go emitira nesto ili?
A slaven nekoj decko vo Makedonija e,showman nekoj,bogatas?
Aj dajte nekoja kratka biografija :)
Cuden mi e tipot haha

Abe kraj krajeva i toj ne e kriv za nisto a pak i nie so drugo bi praele na net.
Dobro(za nego) e so deckovo ne go jadat kompelski na poniska vrednost.Jas da bev Bojan ke mi bese sram da izlezam na ulica,no toj si fura,si gradi nekoja kariera.

му ја глеав емисијана и вчера и минатион понеделник и можам да речам дека поодвратно суштество неам сретнато.. одвај зборвит, ко ќе се смејт стомакон му се преливат, па пеглана коса, па педерски наочарчина, па нешо се типит со облека шо требит да е минимум 3 броја поголема.. СТРАШНО! сестра ми го глеат, и ми викат - Марина, ако некогаш фатиш ваков дечко ќе ве убијам и двајцата!

Ubo ti rekla, zato fati me mene, nit imam cvikeri, ni imam zalizana kosa, malku eve ke oslabam, ionaka se ustokav ko gojdo, ama ke simnam, i ne nosam ni tri broja pojke ni pomalku alista.

A toa, grevot, e eden do onie koi mozat da se pofalat deka ja protoaral onaja Lila, iako ne znam so ima tuka za falenje koga skro site, osven mene ja rastoarale tinjata!

Боки „фатен” на Скопски Саем, на пробата на Prodigy!
picg_48.jpg

А бе нека ја смени бојата на косата оваа будала и нека не позира ко жена ваљда ќе почнат луѓево да го сакаат.:pos:

абе никој не спомна дека понеделнички си води емисииче на МТВ..

*самоутепанство*

i plus, gostin mu bil sergej varoslia be!
:poos: :poos:

peder viknal peder na gosti....breee....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom